ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Post Reply
cris
newbie
Reactions:

Re: ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Post by cris »

βάσει της συμφωνιας που εχει ανακοινωθεί τις οροφες κλπ εχει υποχρέωση να τις φτιαξει η πολιτεία
αλλα φοβαμαι οτι αυτο θελει πολλες βδομαδες και δεν θα γινει πριν το καλοκαίρι
βεβαια δεν ειμαι μηχανικος αρχιτεκτονας κλπ του έργου οποτε αν καποιος ειναι ας μας πει παραπάνω
τώρα ότι βριζουν πρασινοι και κοκκινοι τη διοικηση χωρις να ειναι ούτε αυτοι, είναι φαινόμενο 21st century
karteo
member
Reactions:

Post by karteo »

oikon7 wrote: Fri Nov 28, 2025 3:26 pm Αφοί, πλημμύρισε πάλι το μπουρδέλο.

Ολυμπιακός: Πλημμύρισε ξανά το ΣΕΦ

Είναι αρκετά εξεφτιλιστική αυτή η φάση.
ναι αλλα εστρωσαν πανια.

αυτο που το πας?
oikon7
newbie
Reactions:

Post by oikon7 »

cris wrote: Fri Nov 28, 2025 6:03 pm βάσει της συμφωνιας που εχει ανακοινωθεί τις οροφες κλπ εχει υποχρέωση να τις φτιαξει η πολιτεία
βεβαια δεν ειμαι μηχανικος αρχιτεκτονας κλπ του έργου οποτε αν καποιος ειναι ας μας πει παραπάνω
τώρα ότι βριζουν πρασινοι και κοκκινοι τη διοικηση χωρις να ειναι ούτε αυτοι, είναι φαινόμενο 21st century
οκ, υποχρέωση Πολιτείας λολ
mark
newbie
Reactions:

Post by mark »

οποιος δε θελει να ζυμωσει....
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
karteo
member
Reactions:

Post by karteo »

cris wrote: Fri Nov 28, 2025 6:03 pm βάσει της συμφωνιας που εχει ανακοινωθεί τις οροφες κλπ εχει υποχρέωση να τις φτιαξει η πολιτεία
η δικη μου αποψη για το οτι δεν εχουμε ακομη προχωρησει στα διαδικαστικα ειναι πως αν περασει σε μας το γηπεδο, δεν μπορει το δημόσιο να πληρώσει συμβάσεις οπως αυτή του νεου συστήματος ψύξης η οποία εκκρεμούσε να υλοποιηθεί. χτυπάει σε πολλα νομικά και θεσμικά σημεία η δημόσια χρηματοδότηση ιδιωτικής ιδιοκτησίας. χρηματοδότηση, παραλαβή, κρατική ενίσχυση κλπ. αυτά δεν λέγονται βέβαια εύκολα, αλλά εξηγούν σε μεγάλο βαθμό γιατί περιμένουμε για να ξεκολλήσει και να πέσουν οι τελικές υπογραφές για την παραχώρηση του γηπέδου και γιατι δεν προχωράνε σε ενέργειες που θα έπρεπε να γίνουν.

δεν ειναι τοσο απλό το θέμα και αυτό το 1.2Μ αν ειχαμε προχωρήσει στην παραλαβή του γηπέδου δεν θα μπορούσε νομιμα να εκταμιευτεί κατ'εμε
cris
newbie
Reactions:

Post by cris »

πέραν αυτού που λες και είναι λογικό, εργασίες στεγανοποίησης Δεκέμβριο δεν έχουν γίνει ποτέ στο βόρειο ημισφαίριο. Η στεγανοποίηση θα γινει οταν πιάσουν οι ζέστες
Gabriel_Knight
newbie
Reactions:

Post by Gabriel_Knight »

mark
newbie
Reactions:

Post by mark »

cris wrote: Mon Dec 01, 2025 3:06 pm πέραν αυτού που λες και είναι λογικό, εργασίες στεγανοποίησης Δεκέμβριο δεν έχουν γίνει ποτέ στο βόρειο ημισφαίριο. Η στεγανοποίηση θα γινει οταν πιάσουν οι ζέστες
ναι γιατι κατα τα αλλα ειμαστε κερβεροι...
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
oikon7
newbie
Reactions:

Post by oikon7 »

Μετά την ανακοίνωση του σημερινού αγώνα κατά Φενέρ λόγω... βροχής σε κλειστό, θυμήθηκα την εξής ωραία ιστορία:

Κάθε φθινόπωρο με τα πρωτοβρόχια, ο Δήμαρχος Αλίμου στέλνει ένα βυτιοφόρο να κάτσει με τη ρόδα πάνω σε ένα καπάκι του υπονομου για να μην εκτοξευθούν τα σκατά (που ρέουν άφθονα στο υπέδαφος) πάνω στην Ποσειδώνος και εντός του Δήμου του (εκτοξεύονται από άλλο καπάκι στο διπλανό Δήμο που ξέρετε ποιος είναι).

Μήπως είναι μια ιδέα να πιάσουν τις 4 γωνίες οι δύο Αγγελόπουλοι μαζί με Γκιλφοϊλ και τον υπεύθυνο του ΣΕΦ και να σηκώνουν ένα μουσαμά στον αέρα μέχρι να περάσει ο χειμώνας και να επιτραπούν οι εργασίες στεγανοποίησης;
cris
newbie
Reactions:

Post by cris »

Οι μισοι δρομοι της Αθηνας ηταν ποταμια. Η κατασταση του σεφ δεν ειχε σχεση το να βγαλεις 6000 αυτοκηνητα ομως σε αυτους τους δρομους για ενα ματς ηταν εγκληματικο. Υπαρχοφν φωτο απο Καλλιθεα Αλιμο Μαρουσι Πειραιως με ποταμια και αυτοκινητα να κολυμπανε. Δεν φταιει ο Μπαφες ουτε για το Ματι ουτε για τα Τεμπη
Post Reply