ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Δράση - Ελλάδα
- mark
- newbie
Re: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Δράση - Ελλάδα
τι φαση με τις αλλαγες ο Μεντι?
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
- pani0202
- newbie
Καλα θα μας τρελανει ο διαιτητης? Αν η φαση του γκολ του Ζελσον ειναι μη γενομενη, γιατι εδωσε κιτρινη στον Ζελσον που εβγαλε τη φανελα σε μια φαση που "δεν εγινε"?
Κατα τ'αλλα στα δικα μας μια απο τα ιδια και σημερα. Δυσκοιλιοτητα στο γκολ χωρις τον Ελ Κααμπι. Καναμε αρκετες φασεις αλλα οχι καποια σοβαρη ευκαιρια. Για να δουμε αν θα βρουμε γκολ στην παραταση.
Κατα τ'αλλα στα δικα μας μια απο τα ιδια και σημερα. Δυσκοιλιοτητα στο γκολ χωρις τον Ελ Κααμπι. Καναμε αρκετες φασεις αλλα οχι καποια σοβαρη ευκαιρια. Για να δουμε αν θα βρουμε γκολ στην παραταση.
Προπονητής της εξέδρας
- mark
- newbie
Στο Μεντιλιμπαρ αφιερωσε το Γιουσουφ.
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
- pani0202
- newbie
Πρεπει να εχει τρελο προβλημα με τον Γιουσουφ ο Μεντι
Δεν εξηγειται αλλιως το γεγονος οτι τον αφηνει συνεχεια εξω ακομα και σε παιχνιδια που ειναι φανερο οτι χρειαζεται.
Κατα τα αλλα, βριζουμε οι περισσοτεροι (κι εγω μεσα...) τον Μαρτινς συχνα, αλλα και σημερα ηταν ο κορυφαιος της ομαδας. Ο κοντος απο την αλλη πλευρα οχι και πολλα σημερα. Λειπει πολυ ο Ελ Κααμπι κι ας ειναι φιλοτιμοι ο Ταρεμι κι ο Γιαρεμτσουκ.
Μπραβο στην ομαδα που προσθεσε αλλον εναν τιτλο στην συλλογη της. Τωρα αρχιζουν τα δυσκολα ομως. Πρεπει να ανεβουμε αν θελουμε τον τιτλο φετος.
Κατα τα αλλα, βριζουμε οι περισσοτεροι (κι εγω μεσα...) τον Μαρτινς συχνα, αλλα και σημερα ηταν ο κορυφαιος της ομαδας. Ο κοντος απο την αλλη πλευρα οχι και πολλα σημερα. Λειπει πολυ ο Ελ Κααμπι κι ας ειναι φιλοτιμοι ο Ταρεμι κι ο Γιαρεμτσουκ.
Μπραβο στην ομαδα που προσθεσε αλλον εναν τιτλο στην συλλογη της. Τωρα αρχιζουν τα δυσκολα ομως. Πρεπει να ανεβουμε αν θελουμε τον τιτλο φετος.
Προπονητής της εξέδρας
- καναπές
- newbie
Η μόνη εξήγηση που μπορώ να φανταστώ είναι ότι το αντιμετώπισε ως γερή προπόνηση μετά τις γιορτές: του τύπου, «θα τρέξετε μέχρι τελικής πτώσης, χωρίς αλλαγές».
-
erisgr
- newbie
Καταφεραμε να καμψουμε το μπλοκο του Κωστουλα β , και του ψευδοσενγκελια. Με τον κανονικο θα ειχαμε δυσκολιες.
Νομιζω το επιμονο συστημα του Μεντι που δεν αλλαζει και περηφανευεται γι αυτο εχει κουρασει και τους ιδιους τους παικτες μας.
Οπως και να ναι μπραβο σε ολους και κυριω1 στον Τζολακη που μας εσωσε σε κρισιμα σημεια.
ΥΓ : Ας παρουμε και κανενα παικτη ..
Νομιζω το επιμονο συστημα του Μεντι που δεν αλλαζει και περηφανευεται γι αυτο εχει κουρασει και τους ιδιους τους παικτες μας.
Οπως και να ναι μπραβο σε ολους και κυριω1 στον Τζολακη που μας εσωσε σε κρισιμα σημεια.
ΥΓ : Ας παρουμε και κανενα παικτη ..
- pani0202
- newbie
Ωραια μπαλιτσα στο πρωτο ημιχρονο. Θα μπορουσαμε να εχουμε 1-2 γκολ ακομα ανετα.
Προπονητής της εξέδρας
- mark
- newbie
Πολυ υψηλη τεχνικη ο Ταρεμι....
- pani0202
- newbie
Πολυ ανετη νικη σημερα. Οπως πρεπει απεναντι σε ομαδες σαν τον Ατρομητο. Ας ετοιμαζομαστε σιγα-σιγα για τα δυσκολα παιχνιδια που ερχονται.
Προπονητής της εξέδρας
-
erisgr
- newbie
Ο Ταρεμι ειναι ο καλυτερος ποδοσφαιριστης της ομαδας.