Τι μας εκανες τωρα...Πονεμενη ιστορια.καναπές wrote: Fri Feb 20, 2026 7:22 am Προτίμησα να ποστάρω τα πινακάκια μου αντί να πω τον πόνο μου, ότι θέλουμε τέσσερα ακραία μπακ το καλοκαίρι.
Για τους μη κοινοτικους τι να λεμε. Προφανως οι 2 απο την Ριο Αβε μας ηρθαν πακετο, ισως επειδη μας τελειωνε ο χρονος και δε καταφεραμε να βρουμε κατι αλλο. Πιθανον να χαιρετησουν κι οι 2 το καλοκαιρι, αν κι ο Λουιζ τουλαχιστον εδειξε πραγματακια προχτες. Να δουμε ποσο θα τους χρησιμοποιησει ο Μεντι απο εδω και περα, ειδικα αν μεινουμε εκτος Ευρωπης και μειωθει και το ροτεισον.
Για εμενα οπως λες κι εσυ, και τα 4 ακραια μπακ ειναι για δρομο, αλλα με δεδομενο οτι Κοστινια και Ορτεγα ανανεωθηκαν φετος (νομιζω...) η λογικη λεει οτι θα φυγει ο Μπρουνο σιγουρα. Ο "ειμαι κουρασμενο" εχει συμπαθειες γενικως, οποτε ακομα κι αν δεν εχει θεση στην 11αδα ισως να βολευτει καπου στον παγκο-εξεδρα για εναν ακομα χρονο.
Για τα σεντερ μπακ τα λεγαμε τα γραφαμε απο το καλοκαιρι. Μπιανκον δρομο σιγουρα. Ο Καλογεροπουλος δε φαινεται να εχει κερδισει τον Μεντι, αλλα μπορει να μεινει σαν γηγενης για 5ο σεντερ μπακ. Θες τουλαχιστον ενα 11αδατο σεντερ μπακ το καλοκαιρι - υποθετοντας οτι μενουν κι οι Τζολακης, Πιρολα - κι εναν ακομα αξιοπιστο παγκιτη.
Στο κεντρο πουλο ο Γκαρσια, αλλα θα πρεπει να παρουν περισσοτερα παιχνιδια οι Σιπιονι - Νασιμεντο για να βεβαιωθει ο Μεντι οτι του κανουν. Αν δεν του κανουν θες μεταγραφη 11αδατου κι εκει το καλοκαιρι - κι εδω υποθετοντας οτι μενουν Εσε και Μουζα.
Επιθετικη τριαδα εννοειται οτι δε μπορεις να εχεις 3 μη κοινοτικους. Ελεος δηλαδη...Ο Ελ Κααμπι φαινεται να ανανεωνει, οποτε αν δε φυγει ο Κλειτον το οποιο θεωρω το πιο πιθανο, παμε για πωληση Ταρεμι οπου λογικα θα παρουμε καποια καλα λεφτα αφου ακομα εχει καλο ονομα ο παικτης. Παντως γινεται λαθος με τον Ταρεμι απο τον κοουτς. Δε μπορει να παιζει πισω απο τον επιθετικο, και δε ταιριαζει σαν 2ος φορ στο συστημα που παιζει ο Μεντι. Ειτε θα πρεπει να μοιραζεται τον χρονο συμμετοχης με τον Ελ Κααμπι ή θα πρεπει να πωληθει - και θα ειναι κριμα να φυγει γιατι ειναι καλος παικτης.