ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΠΑΛΙΚΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ

Post Reply
pani0202
newbie
Reactions:

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΠΑΛΙΚΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ

Post by pani0202 »

καναπές wrote: Fri Feb 20, 2026 7:22 am Προτίμησα να ποστάρω τα πινακάκια μου αντί να πω τον πόνο μου, ότι θέλουμε τέσσερα ακραία μπακ το καλοκαίρι.
Τι μας εκανες τωρα...Πονεμενη ιστορια.
Για τους μη κοινοτικους τι να λεμε. Προφανως οι 2 απο την Ριο Αβε μας ηρθαν πακετο, ισως επειδη μας τελειωνε ο χρονος και δε καταφεραμε να βρουμε κατι αλλο. Πιθανον να χαιρετησουν κι οι 2 το καλοκαιρι, αν κι ο Λουιζ τουλαχιστον εδειξε πραγματακια προχτες. Να δουμε ποσο θα τους χρησιμοποιησει ο Μεντι απο εδω και περα, ειδικα αν μεινουμε εκτος Ευρωπης και μειωθει και το ροτεισον.

Για εμενα οπως λες κι εσυ, και τα 4 ακραια μπακ ειναι για δρομο, αλλα με δεδομενο οτι Κοστινια και Ορτεγα ανανεωθηκαν φετος (νομιζω...) η λογικη λεει οτι θα φυγει ο Μπρουνο σιγουρα. Ο "ειμαι κουρασμενο" εχει συμπαθειες γενικως, οποτε ακομα κι αν δεν εχει θεση στην 11αδα ισως να βολευτει καπου στον παγκο-εξεδρα για εναν ακομα χρονο.

Για τα σεντερ μπακ τα λεγαμε τα γραφαμε απο το καλοκαιρι. Μπιανκον δρομο σιγουρα. Ο Καλογεροπουλος δε φαινεται να εχει κερδισει τον Μεντι, αλλα μπορει να μεινει σαν γηγενης για 5ο σεντερ μπακ. Θες τουλαχιστον ενα 11αδατο σεντερ μπακ το καλοκαιρι - υποθετοντας οτι μενουν κι οι Τζολακης, Πιρολα - κι εναν ακομα αξιοπιστο παγκιτη.

Στο κεντρο πουλο ο Γκαρσια, αλλα θα πρεπει να παρουν περισσοτερα παιχνιδια οι Σιπιονι - Νασιμεντο για να βεβαιωθει ο Μεντι οτι του κανουν. Αν δεν του κανουν θες μεταγραφη 11αδατου κι εκει το καλοκαιρι - κι εδω υποθετοντας οτι μενουν Εσε και Μουζα.

Επιθετικη τριαδα εννοειται οτι δε μπορεις να εχεις 3 μη κοινοτικους. Ελεος δηλαδη...Ο Ελ Κααμπι φαινεται να ανανεωνει, οποτε αν δε φυγει ο Κλειτον το οποιο θεωρω το πιο πιθανο, παμε για πωληση Ταρεμι οπου λογικα θα παρουμε καποια καλα λεφτα αφου ακομα εχει καλο ονομα ο παικτης. Παντως γινεται λαθος με τον Ταρεμι απο τον κοουτς. Δε μπορει να παιζει πισω απο τον επιθετικο, και δε ταιριαζει σαν 2ος φορ στο συστημα που παιζει ο Μεντι. Ειτε θα πρεπει να μοιραζεται τον χρονο συμμετοχης με τον Ελ Κααμπι ή θα πρεπει να πωληθει - και θα ειναι κριμα να φυγει γιατι ειναι καλος παικτης.
Προπονητής της εξέδρας
Post Reply