ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
- mark
- newbie
Re: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
Τι σκατα επιλογες ειναι αυτες ρε Μπαρτζωκα?
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
-
erisgr
- newbie
1 στα 13 τριποντα , σασα σχεδον 20λ , χανουμε 17π και δεν συμπληρωσαμε τα φαουλ.
Ντορσευ με τζετ λαγκ , ακατανοητο γιατι εμεινε εξω ο πιτερς ενω ο τζοουνς δεν θα παιξει Λυπηρη η εικονα του αρχηγου , οφειλει να προσπαθει τουλαχιστον.
Εξελίσεται σε Κακό τουρνουα για εμας, που ηταν και παντελως αχρειαστο.
Ντορσευ με τζετ λαγκ , ακατανοητο γιατι εμεινε εξω ο πιτερς ενω ο τζοουνς δεν θα παιξει Λυπηρη η εικονα του αρχηγου , οφειλει να προσπαθει τουλαχιστον.
Εξελίσεται σε Κακό τουρνουα για εμας, που ηταν και παντελως αχρειαστο.
- doctor
- newbie
Τα κλασικά ενός τελικού μας !!!
- mark
- newbie
η διαφορα της μεταγραφης ετοιμου παιχτη εναντι στοιχηματων βετερανων σημερα....
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
- mark
- newbie
για κλαματα σημερα.... ανευ παθους και πλανου.
- mark
- newbie
δυστυχως καταφεραμε να παιξουμε πιο αστειο μπασκετ απο το κωλοχανειο αστερων του αταμαν
-
erisgr
- newbie
Ας ελπισουμε η μαλακισμενη αυτη διοργανωση να μην μας κοστισει περισσοτερο.
Η ηττα σαν ηττα ειναι σκληρη αφου ειναι απο το βαζελο αλλα και καλη για προσγείωση και προσήλωση. Αν κερδιζαμε και σήμερα με ολες τις κουλαμαρες που καναμε θα την ψωνίζαμε λιγο.
Το θεμα ειναι να δουμε την υγεια των παικτων μας, ολα τα αγωνιστικα συμπερασματα απο το σημερινο ειναι μλκιες που θα αναιρεθουν στο επόμενο ματς.
Σιγουρα δυναμωνουν με τον ντειβις αλλα δεν θα πανικοβληθουμε κιολας.
Αυτα , ωρα για επιστροφη των γκρινιαρηδων και καταστροφολογων που ειναι και το γουρι μας.
Η ηττα σαν ηττα ειναι σκληρη αφου ειναι απο το βαζελο αλλα και καλη για προσγείωση και προσήλωση. Αν κερδιζαμε και σήμερα με ολες τις κουλαμαρες που καναμε θα την ψωνίζαμε λιγο.
Το θεμα ειναι να δουμε την υγεια των παικτων μας, ολα τα αγωνιστικα συμπερασματα απο το σημερινο ειναι μλκιες που θα αναιρεθουν στο επόμενο ματς.
Σιγουρα δυναμωνουν με τον ντειβις αλλα δεν θα πανικοβληθουμε κιολας.
Αυτα , ωρα για επιστροφη των γκρινιαρηδων και καταστροφολογων που ειναι και το γουρι μας.
- pani0202
- newbie
Αδιαφορο ξεαδιαφορο το κυπελακι μας ξεκολιασαν σημερα. Ειμασταν εντελως εκτος τοπου και χρονου. Ο Χειζ Ντειβις εκτος απο ενεση ποιοτητας φαινεται οτι ηταν κι ενεση ηθικου για τη βαζελα. Εχει δρομο ακομα, και τα σημαντικα ειναι στη συνεχεια. Ελπιζω αυτο το δυνατο χαστουκι να μας προσγειωσει στην πραγματικοτητα.
Προπονητής της εξέδρας
- Voikon
- newbie
Ακομη ενας τελικος στον οποιο δεν εμφανιστηκαμε.
Ελπιζω αυτη τη φορα να γινει μαθημα για τη συνεχεια, αν και δεν εχω μεγαλες προσδοκιες.
Ελπιζω αυτη τη φορα να γινει μαθημα για τη συνεχεια, αν και δεν εχω μεγαλες προσδοκιες.
- oikon7
- newbie
άλλο ένα μπλακ άουτ, πρώτη φορά που ξανασυμβαίνει