Κακο ποδοσφαιρο
Μεταγραφικα λαθη
Αλλα και ατυχια. Και το γκολ μπορουσε να μετρησει και το δικο τους ν ακυρωθει και να τρακαρουν τα 2 σεντερ μπακ μας εκατσε κεντα
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Δράση - Ευρώπη
- cris
- newbie
- rabarivoni
- newbie
Re: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Δράση - Ευρώπη
Κοιτάχτε,
Έχω να πάω στο μαιευτήριο την ώρα της ρεβάνς, αν δεν γίνει κανένα μπραφ το τριήμερο, για να έρθει η ΓΑΥΡΙΝΑ κόρη μου, είναι και καρπός σχέσης που ξεκίνησε ανήμερα των γενεθλίων των 100 χρόνων, οπότε κρατάω ακόμα μια πισινή μήπως μου φέρει κανένα δώρο. Έτσι κι αλλιώς και με ληγμένη την πρόκριση το ένα μάτι στο κινητό θα είναι, θα καταλάβει μεγαλώνοντας...
Έχω να πάω στο μαιευτήριο την ώρα της ρεβάνς, αν δεν γίνει κανένα μπραφ το τριήμερο, για να έρθει η ΓΑΥΡΙΝΑ κόρη μου, είναι και καρπός σχέσης που ξεκίνησε ανήμερα των γενεθλίων των 100 χρόνων, οπότε κρατάω ακόμα μια πισινή μήπως μου φέρει κανένα δώρο. Έτσι κι αλλιώς και με ληγμένη την πρόκριση το ένα μάτι στο κινητό θα είναι, θα καταλάβει μεγαλώνοντας...
- pani0202
- newbie
Συγχαρητηρια και με το καλο η κορη.rabarivoni wrote: Thu Feb 19, 2026 11:31 pm Κοιτάχτε,
Προπονητής της εξέδρας
- καναπές
- newbie
Με το καλό η κοράκλα.
- cris
- newbie
καλύτερα να αγνοουμε τους ελεφαντες γιατι οσο φουντώνει αυτο το θέμα κακό θα κάνειKristensen7 wrote: Thu Feb 19, 2026 12:02 pmΕιτε συμφωνουμε, ειτε διαφωνουμε εμεις εδω, οσα γινονται αφορουν δυστυχως ΚΑΙ την ομαδα.karteo wrote: Thu Feb 19, 2026 11:42 amξερεις κατι, ποτε δεν με ενδιεφερε τι κανει μια διοικηση εκτος απο τις αθλητικες της υποχρεωσεις και την στηριξη της ομαδας στα δυσκολα.Kristensen7 wrote: Thu Feb 19, 2026 10:53 am
Ακριβώς.
Μακάρι ομως να το έβλεπαν και στη διοικηση περισσοτερο με αυτο τον τροπο.
αν με ενδιεφερε θα ζητουσα και το κεφαλι του Κοκκαλη που ασχοληθηκε με τα πολιτικα, γαμησε την ελλαδα, τρελαθηκε στα σκανδαλα κοκ. το εκανα? οχι. γιατι να ξεκινησω τωρα που εχω περασει την ηλικια της νιοτης?
σταρχιδια μου και να μαχαιρωσει ο ΒΜ τον Αγγελο.
μονο για τα αθλητικα ειναι διοικηση μου. δηλαδη θα ασχοληθω τωρα με το αν πλακωνονται με τους αγγελο και χεστηκε η φατμε στο γενι τζαμι οταν εχει σωσει την παε, εσωσε τον ερασιτεχνη, πηρε ευρωπαικο και τα ρεστα?
ρε και να πλακωθουν δεν δινω δεκαρα. και οσοι δινουν για μενα εχουν χασει απλα το νοημα
Και εχουν αρνητικο αντικτυπο στον κοσμο.
Αρα δε γινεται να αγνοουμε τον ελεφαντα στο δωματιο.
Επαναλαμβανω οσα γινονται δημοσια και τα βλεπουμε.
Τα υπολοιπα οντως δεν τα ξερουμε και δε μας αφορουν.
Δεν ξυπνησαν οι Ολυμπιακοι μια μερα με θεωριες συνωμοσιας στο κεφαλι.
Ουτε στα καλα καθουμενα ξαφνικα φωναζουν το ονομα του Μπαρτζωκα οι Ολυμπιακοι σε εκτος εδρας αγωνες ποδοσφαιρου.
Οσοι ηταν στο Αμστερνταμ ξερουν καλα οτι συζητηθηκε με τα προσωπα που επρεπε το θεμα Κογκαλιδη-Συριγου για παραδειγμα.
Και εγιναν οι παραδοχες και οι υποχωρησεις που επρεπε να γινουν.
οπως θα αγνοησω τα ολυμπιακα sites που θα γραφουν για 50 μεταγραφες και αποχωρησεις στον Olympiacos BC τους επομενους 3 μηνες
ετσι κι αλλιως οπως λες δεν ξέρουμε υπαρχουν ελεφαντες, παπιες, ενα σωρο ζωα και ερπετα στην Ελλαδα και αν τους δινεις σημασια πολλαπλασιάζονται
αν δωσουμε προσάναμα σε αυτα τα σενάρια θα αρχισει μια βεντετα σαν αυτη στα χωριά που δεν θυμαται κανενας απο που ξεκινησε
εγω εχω ακουσει φιδολογιες και φιλολογιες τοσα χρονια αλλα ποτε δεν τα γράφω εδώ
επίσης όλοι ειναι μεγάλα παιδιά. Μπορουν ν απαντησουν μόνοι τους ο καθένας, να φτιάξουν ένα site, να κάνουν μια δήλωση αν κανουν μεταγραφές η οχι κλπ
εφοσων εισαι στην Ελλαδα πρεπει να τα κανεις αυτα
Εμεις τη μπαλα το γηπεδο συμπαρασταση σε ολα τα τμηματα και αστα τα αλλα, οποιος ηθελε αναμπουμπουλα στα διοικητικα παντα χειρότερα τα εκανε βλεπε βαζελες
ignore ignore ignore
- LeRoi
- newbie
Τρεις φορές το διάβασα για να συνειδητοποιήσω πόσο γρήγορα συνέβη αυτό...karteo wrote: Thu Feb 19, 2026 11:42 am Δεν κοντεύω στα 60 για να ασχοληθώ με τα παιδιαρισματα πλούσιων καβαλημενων εγωκεντρικων τώρα.
Ποτς γκενέν αυτό θα έλεγα, αλλά μετά σκέφτομαι και για τον εαυτό μου ότι μπήκα εδώ μέσα 27 ετών και κοντεύω πλέον 45... Φευ
- Voikon
- newbie
Θα δειξει πολλα η αυριανη 11αδα.
Αν δεν ξεκινησουν Ποντενσε και Ταρεμι που κατα πασα βεβαιοτητα παιζουν βασικοι στο Τσ. Λ. βασει συμβολαιου, θα το παλεψουμε.
Το πιθανοτερο ειναι πως θα αποκλειστουμε αλλα τουλαχιστον θα πεσουμε μαχομενοι.
Εννοειται πως παρακαλαμε να ειναι ετοιμος και ο Πιρολα. Εδειξε μαχιμος παντως στο πρωταθλημα και σκοραρε.
Οπως και να εχει παμε με το μαχαιρι στα δοντια και ο,τι γινει. Εχουμε γυρισει και χειροτερα σκορ με Μεντιλιμπαρ - αν και οχι με τετοιας δυναμικοτητας αντιπαλους. Παρολα αυτα η ελπιδα πεθανει τελευταια.
Αν δεν ξεκινησουν Ποντενσε και Ταρεμι που κατα πασα βεβαιοτητα παιζουν βασικοι στο Τσ. Λ. βασει συμβολαιου, θα το παλεψουμε.
Το πιθανοτερο ειναι πως θα αποκλειστουμε αλλα τουλαχιστον θα πεσουμε μαχομενοι.
Εννοειται πως παρακαλαμε να ειναι ετοιμος και ο Πιρολα. Εδειξε μαχιμος παντως στο πρωταθλημα και σκοραρε.
Οπως και να εχει παμε με το μαχαιρι στα δοντια και ο,τι γινει. Εχουμε γυρισει και χειροτερα σκορ με Μεντιλιμπαρ - αν και οχι με τετοιας δυναμικοτητας αντιπαλους. Παρολα αυτα η ελπιδα πεθανει τελευταια.