ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΙΜ
- Darth Kafrius
- newbie
Re: ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΙΜ
Δεν το λέω για flame (αν και θα ήτο ίσως κάποια λύση για να περάσουμε το κατώφλι των 3 ποστ ανά διήμερο
) ούτε λέω αν συμφωνώ ή όχι αλλά έτσι και χάσουμε το πρωτάθλημα βλέπω Ερνέστο Βαλβέρδε το καλοκαίρι.
I find your lack of faith disturbing.
- mark
- newbie
Ου να μου χαθεις τρολ

ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
- pani0202
- newbie
Με Ερνεστο ειδαμε την καλυτερη μπαλα, αλλα με Μεντι ειδαμε Ευρωπαικο. Διαλεγετε και παιρνετε οσοι λετε (λεμε...) οτι μας εχουν βγει τα ματια φετος με τη μπαλα που παιζει η ομαδα
Για εμενα παντως δεν υπαρχει θεμα. Ο Μεντι εχει συμβολαιο και πρεπει να μεινει και του χρονου. Εχει κερδισει αυτο το δικαιωμα με τη δουλεια του. Εαν αποφασισει η διοικηση οτι πρεπει να φυγει οποιος και να ερθει μετα θα εχει πολυ δυσκολο εργο για να κερδισει τον κοσμο μετα απο εναν προπονητη που εφερε Ευρωπαικο.
Για εμενα παντως δεν υπαρχει θεμα. Ο Μεντι εχει συμβολαιο και πρεπει να μεινει και του χρονου. Εχει κερδισει αυτο το δικαιωμα με τη δουλεια του. Εαν αποφασισει η διοικηση οτι πρεπει να φυγει οποιος και να ερθει μετα θα εχει πολυ δυσκολο εργο για να κερδισει τον κοσμο μετα απο εναν προπονητη που εφερε Ευρωπαικο.
Προπονητής της εξέδρας
- καναπές
- newbie
Θα παίξω (για να αυξήσω κι εγώ τον αριθμό των ποστ).Darth Kafrius wrote: Mon Mar 23, 2026 9:40 am Δεν το λέω για flame (αν και θα ήτο ίσως κάποια λύση για να περάσουμε το κατώφλι των 3 ποστ ανά διήμερο) ούτε λέω αν συμφωνώ ή όχι αλλά έτσι και χάσουμε το πρωτάθλημα βλέπω Ερνέστο Βαλβέρδε το καλοκαίρι.
Δεν νομίζω ότι θα ενδιαφερόταν ο Βαλβέρδε να επιστρέψει στον Ολυμπιακό ως προπονητής. Κάποια στιγμή όμως στο κοντινό μέλλον που θα βαρεθεί την προπονητική (62 είναι -θα μου πεις βέβαια ότι επέστρεψε στους πάγκους ο αλενατόρε Αναστό στα 68 του, δεκτό) αλλά θα συνεχίσει να θέλει να βγάλει λεφτά από το ποδόσφαιρο, δεν θα με χάλαγε να αναλάμβανε εν λευκώ την ομάδα. Ο ΒΜ πειραματίζεται με τη λογική του κλειδοκράτορα. Δεν του έχει βγει στη Φόρεστ (όπου βέβαια χύνει μόνος του την καρδάρα με το γάλα) αλλά συνεχίζει να πειραματίζεται. Τον Ολυμπιακό μόνο σε κάποιον σαν τον Ερνέστο θα τον εμπιστευόταν.