Αυτό σκεφτόμουν ότι δεν χρειάζεται να ψάχνω λέξεις να κοπούν για να χωρέσεικαναπές wrote: Sat Jun 21, 2025 1:21 pm (Πω πω, συνήθισα να γράφω πολύ σύντομα στο τουίτερ και τώρα μου φαίνεται περίεργο να μπορώ να γράφω μακροσκελείς αναρτήσεις).

Αυτό σκεφτόμουν ότι δεν χρειάζεται να ψάχνω λέξεις να κοπούν για να χωρέσεικαναπές wrote: Sat Jun 21, 2025 1:21 pm (Πω πω, συνήθισα να γράφω πολύ σύντομα στο τουίτερ και τώρα μου φαίνεται περίεργο να μπορώ να γράφω μακροσκελείς αναρτήσεις).
Sorry αλλα από όσα γράφεις δεν μου προκύπτει καμία μεγάλη αποτυχία στις μεταγραφές. Προκύπτει ότι σε δύο θέσεις κάναμε λάθος. Και αυτό λέω και εγώ. Θέλει ακόμη μεγαλύτερη βελτιωση αλλά είμαστε σε καλό δρόμο. Ολιβειρα και γουιλιαν ήταν λάθη. Τα άλλα ήταν μια χαρά και όσο για τα 100 χρόνια σορρυ αλλά δεν μπορώ να κρίνω έτσι τις κινήσεις.καναπές wrote: Sat Jun 21, 2025 1:17 pmΑπαισιόδοξος ούτε εγώ είμαι φέτος, κυρίως γιατί θεωρώ ότι έχει αποκτηθεί τεχνογνωσία μέσω Φόρεστ, και παίζουν περισσότερο ρόλο τα analytics (o Σιπιόνι, βγει δεν βγει, είναι μεταγραφή αναλυτή, όχι παραδοσιακού σκάουτερ). Αλλά πέρυσι ήταν μεγάλη αποτυχία οι μεταγραφές, στα 100 χρόνια και μετά τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του συλλόγου. Έφυγαν κομβικότατοι παίκτες μπροστά (Φορτούνης, Ποντένσε) και αποκτήθηκαν το καλοκαίρι ο Στάμενιτς (αντί του Αλεξανδρόπουλου), ο Γκαρθία (αντί του Ιμπόρα), ο Πιρόλα, οι Βέλντε και Γουίλιαν αντί των Ποντένσε και Καμπράλ, το μεγαλύτερο λάθος όλων (και το ξέραμε όλοι ήδη εξαρχής), ο Ολιβέιρα αντί του Όρτα, ο Γιαζιτζί αντί του Φορτούνη (ΟΚ, εδώ ατυχία) και ο Γιάρεμτσιουκ αντί του Ελ Αραμπί. Και οι διορθωτικές κινήσεις του Γενάρη ήταν Μπρούνο αντί Αποστολόπουλου, Πάλμα αντί Μασούρα, και Όρτα αντί Ολιβέιρα. Ο Κοστίνια είχε αποκτηθεί από τον Γενάρη του 2024. Πετυχημένες θεωρώ τρεις από τις μεταγραφές αυτές: Πιρόλα, Γκαρθία, Γιάρεμτσιουκ (ο Μπρούνο δεν με έχει πείσει). Και οι δύο από τις τρεις πετυχημένες (πλην Πιρόλα δηλαδή) άργησαν πολύ να πάρουν μπρος. Και ακόμη και ο Πιρόλα φάνηκε από την αρχή κυρίως επειδή ο Κάρμο ήταν σκιά του περσινού εαυτού του γιατί σκεφτόταν την Πρέμιερ. Η χρονιά μπορεί να είχε πάει πάρα πολύ άσχημα, αν δεν είχαν βγει στον αφρό Μουζακίτης και Κωστούλας (που δεν θα είχαν βγει στον αφρό αν ήταν πετυχημένες εξαρχής οι μεταγραφές) κι αν δεν είχαν τη θαυμαστή σταθερότητα που είχαν οι Τζολάκης, Ρέτσος, Ελ Κααμπί και δεν είχε μείνει υγιής ο γυάλινος πέρυσι Μαρτίνς.karteo wrote: Sat Jun 21, 2025 8:02 am επισης οι κακές μεταγραφές οι περσινές ποιοι ήταν;
Βελντε, Στάμενιτς, Γουιλιαν και Παλμα; εκ των οποιων 2 δανεικοι που δεν μας επεφεραν οικονομικη ζημια, ο γουιλιαν που εφυγε ευκολα και μας εμεινε ο Βελντε
Ο Ορτα που τον θέλαμε ολοι ήταν καλός ή κακός τελικά;
Πιρολα, Ντανι, Γιαρεμτσουκ, Κοστινια και Μπρούνο ήταν πετυχημενες μεταγραφες.
θελω να πω οτι εχουμε διορθωσει πολυ το πλανο μας και θελει απλα μια περαιτερω βελτιωση στο τι ειδους ονοματα παιρνουμε.
εγω δεν ειμαι απαισιοδοξος για τις μεταγραφικες μας κινησεις. πιστευω οτι θα παρουμε παικτες που θα ειναι νεοι, θα εχουν ορεξη, ταχυτητα και θα ταιριαζουν στο πλανο μας.
Ολιβειρα ήταν λάθος και μετά γουιλιαν. Κατά τα άλλα οι μεταγραφές βγαίνουν και δεν βγαίνουν πάντα. Σημαντικό είναι ότι πέρσι έγιναν κινήσεις που δεν κόστισαν πολύ και δεν άφησαν σημάδι στο μπάτζετ της ομάδας. Επίσης δεν έχουμε ιδέα για τα περσινά οικονομικά της ομάδας. Φέτος είναι σαφως καλύτερα.daskalos wrote: Sat Jun 21, 2025 1:20 pmΞέχασες τον Ολιβέιρα που μάλλον θες να διαγράψεις από το μυαλό σου την παρουσία τουkarteo wrote: Sat Jun 21, 2025 8:02 am επισης οι κακές μεταγραφές οι περσινές ποιοι ήταν;
Βελντε, Στάμενιτς, Γουιλιαν και Παλμα; εκ των οποιων 2 δανεικοι που δεν μας επεφεραν οικονομικη ζημια, ο γουιλιαν που εφυγε ευκολα και μας εμεινε ο Βελντε
Ο Ορτα που τον θέλαμε ολοι ήταν καλός ή κακός τελικά;
Πιρολα, Ντανι, Γιαρεμτσουκ, Κοστινια και Μπρούνο ήταν πετυχημενες μεταγραφες.
θελω να πω οτι εχουμε διορθωσει πολυ το πλανο μας και θελει απλα μια περαιτερω βελτιωση στο τι ειδους ονοματα παιρνουμε.
εγω δεν ειμαι απαισιοδοξος για τις μεταγραφικες μας κινησεις. πιστευω οτι θα παρουμε παικτες που θα ειναι νεοι, θα εχουν ορεξη, ταχυτητα και θα ταιριαζουν στο πλανο μας.![]()
Συμφωνώ πάντως ότι ούτε εγώ είμαι απαισιόδοξος γιατί έχει και αρκετό χρόνο προετοιμασίας ο κοουτς και έχει δείξει ότι κρίνει δίκαια οπότε θα ζητήσει να έρθουν και θα απομακρύνει αντίστοιχα παίκτες σύμφωνα με το πλάνο του
Λεφτά υπάρχουν φέτος και νομίζω δεν θα του χαλάσουν πολλά χατίρια
Ένα πράγμα λίγο με ανησυχεί και είναι το θέμα των τραυματισμών (που πέρσι κράτησαν αρκετά) σε συνδυασμό με το μικρό ρόστερ που ζητάει ο Μεντι
Και εδώ βέβαια να πούμε ότι επέστρεψε ο Θέος στα ιατρικά της ομάδας
Ίσως να μπορεί να εξελιχθεί καλύτερα σε ένα περιβάλλον με λιγότερη αμεσότητα σε απαιτήσεις.daskalos wrote: Sat Jun 21, 2025 1:34 pm Σύμφωνα με τον ΚΝ ο Συλαιδοπουλος στη Ρίο Άβε ζήτησε τον Παπακανελλο
Εμένα δεν με βρίσκει αντίθετο γιατί τον γνωρίζει καλά και ο προπονητής και έχω την ασφάλεια ότι θα του δώσει τις ευκαιρίες που αξίζειredarmy7 wrote: Sun Jun 22, 2025 8:11 amΊσως να μπορεί να εξελιχθεί καλύτερα σε ένα περιβάλλον με λιγότερη αμεσότητα σε απαιτήσεις.daskalos wrote: Sat Jun 21, 2025 1:34 pm Σύμφωνα με τον ΚΝ ο Συλαιδοπουλος στη Ρίο Άβε ζήτησε τον Παπακανελλο
Είχε ξεχωρίσει στην ομάδα του Youth League και έχει ταλέντο.