Τελικά πήραμε τη δεύτερη θέση και ξεκινάμε με προκριματικά Τσάμπιονς λιγκ.
Εγώ το Ουέφα θα ήθελα, αλλά όλα για κάποιο λόγο γίνονται...ποιος να το έλεγε ότι θα μας έστελνε στα προκριματικά Τσάμπιονς λιγκ ο βαζελος.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Δράση - Ευρώπη
-
sotosg7
- newbie
Re: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Δράση - Ευρώπη
Είναι ομάδα του λαού, Θεός σε ορισμένους, θρησκεία σε φανατικούς, εχθρός σε οργισμένους!!
-
teokaz
- newbie
Καλά το πιθανότερο είναι να καταλήξουμε στο Γιουρόπα έτσι και αλλιώς. Δεν είναι και εύκολο να περάσεις 3 προκριματικούς αν και θα είμαστε στους ισχυρούς διαβάζω.
-
sotosg7
- newbie
Τρίτο προκριματικό δε θα ξεκινήσουμε; Άρα δύο προκρίσεις θέλουμε...
Είναι ομάδα του λαού, Θεός σε ορισμένους, θρησκεία σε φανατικούς, εχθρός σε οργισμένους!!
-
teokaz
- newbie
Δεν είναι σίγουρο. Πρέπει να πάρει η Άστον Βίλα το Γιουρόπα και να βγει 4η στο πρωτάθλημα για να πάμε απευθείας στον 3ο προκριματικό.
- oikon7
- newbie
Κάναμε μια τριπλέτα με πολύ καλές εμφανίσεις και δυνατά αποτελέσματα το χρονικό διάστημα Δεκ. / Ιαν.:
Πιστεύω ότι για να κάνεις κάτι καλό στα πλέι-οφφ του Τσ.Λ. χρειάζεται να κρατάς τα γερά σου χαρτιά (π.χ. Κωστούλας) για 2-3 χρόνια και να κάνεις ελάχιστες σε αριθμό και πολύ "διαβασμένες" αλλά και ακριβές μεταγραφές στη μία ή στις δύο θέσεις που "πονάς" περισσότερο.
Δεν βλέπω να κάνουμε ούτε το πρώτο ούτε το δεύτερο, οπότε δεν μπορώ να είμαι αισιόδοξος για του χρόνου.
- Διπλό με Καϊράτ 0-1 στις 9 Δεκ.
- Εντός 2-0 με Μπάγερ Λ. στις 20 Ιαν.
- Διπλό 1-2 με Άγιαξ στις 28 Ιαν.
Πιστεύω ότι για να κάνεις κάτι καλό στα πλέι-οφφ του Τσ.Λ. χρειάζεται να κρατάς τα γερά σου χαρτιά (π.χ. Κωστούλας) για 2-3 χρόνια και να κάνεις ελάχιστες σε αριθμό και πολύ "διαβασμένες" αλλά και ακριβές μεταγραφές στη μία ή στις δύο θέσεις που "πονάς" περισσότερο.
Δεν βλέπω να κάνουμε ούτε το πρώτο ούτε το δεύτερο, οπότε δεν μπορώ να είμαι αισιόδοξος για του χρόνου.