ΠΑΙΚΤΕΣ

Post Reply
stamataggelos
newbie
Reactions:

Re: ΠΑΙΚΤΕΣ

Post by stamataggelos »

Ποιος Χεζόνια ρε 'σεις; Που να χωρέσει και αυτός; Στη θέση ποιου; Είπαμε προπονηταράς ο Μπι (σ' αγαπάμε Γιώργαρε Μπαρτζωκαρε) αλλά δεν είναι και μάγος. Επίσης, ένας μεγάλος λόγος που αυτή η ομάδα πέτυχε είναι και ο παράγοντας χαρακτήρας παικτών.
Ολα πήγαν στην άβυσσο για ένα πουκάμισο αδειανό, για μιαν Ελένη.
oikon7
newbie
Reactions:

Post by oikon7 »

Είναι τόσο κακό να έχουμε και έναν ψιλο-αλητήριο που τα χλατσώνει; :D
Gabriel_Knight
newbie
Reactions:

Post by Gabriel_Knight »

oikon7 wrote: Thu May 28, 2026 11:26 am Η περίπτωση Μοντέρο είναι η μοναδική που μου δημιουργεί τόσο μεγάλη προσδοκία να τον δω με τη φανέλα της ομάδας, ακόμα και αν μείνει για 1 χρονιά (το πολύ...) πριν φύγει για ΝΒΑ.

Για Χεζόνια τι λέτε;
(εγώ είμαι ναι με τα μπούνια, αλλά ακούω)
iddqd
stamataggelos
newbie
Reactions:

Post by stamataggelos »

Gabriel_Knight wrote: Thu May 28, 2026 1:15 pm
oikon7 wrote: Thu May 28, 2026 11:26 am Η περίπτωση Μοντέρο είναι η μοναδική που μου δημιουργεί τόσο μεγάλη προσδοκία να τον δω με τη φανέλα της ομάδας, ακόμα και αν μείνει για 1 χρονιά (το πολύ...) πριν φύγει για ΝΒΑ.

Για Χεζόνια τι λέτε;
(εγώ είμαι ναι με τα μπούνια, αλλά ακούω)
iddqd
Αυτό! Τίποτε άλλο...
Ολα πήγαν στην άβυσσο για ένα πουκάμισο αδειανό, για μιαν Ελένη.
redcard
newbie
Reactions:

Post by redcard »

oikon7 wrote: Thu May 28, 2026 11:48 am Είναι τόσο κακό να έχουμε και έναν ψιλο-αλητήριο που τα χλατσώνει; :D
O Μοντερο δε σου κανει ε; :D

Btw αν ισχυουν αυτα που λενε ερχεται χωρις ΝΒΑ out τον πρωτο χρονο. Αρα 2 χρονια στον Ολυμπιακο και βλεπουμε.
reignman
newbie
Reactions:

Post by reignman »

Ουτε παικτικα αλλα ουτε σαν ψυχοσυνθεση ταιριαζει σε εμας. Μακρια και αγαπημενοι απο τον Χεζω-νια.
reignman
newbie
Reactions:

Post by reignman »

redcard wrote: Thu May 28, 2026 3:04 pm
oikon7 wrote: Thu May 28, 2026 11:48 am Είναι τόσο κακό να έχουμε και έναν ψιλο-αλητήριο που τα χλατσώνει; :D
O Μοντερο δε σου κανει ε; :D

Btw αν ισχυουν αυτα που λενε ερχεται χωρις ΝΒΑ out τον πρωτο χρονο. Αρα 2 χρονια στον Ολυμπιακο και βλεπουμε.
Δεν εχει μελλον στο ΝΒΑ ο Montero. Κοντος, σβουρας που θελει την μπαλα στα χερια του και παρα το γεγονος οτι παιζει αμυνα ΘΕΛΕΙ να παιρνει προσπαθειες μπροστα.
Αντε το πολυ πολυ να του δωσουν κανα συμβολαιο οπως εκαναν με Vezenkov και σε ενα χρονο θα ειναι εκτος λιγκας.
Τον ειχαν μεσα στα ποδια τους απο πιτσιρικα, επαιζε σε ανιστοιχη λιγκα της g-league (overtime elite, αλλα για παικτες 16-20 ως alt path για τα κολλεγια ομως), δεν εγινε draft... οποτε το λογο που λεγανε καποιοι οτι θα πηγαινε ταχα μου κολλεγιο για ενα χρονο ποτε δεν τον καταλαβα. Πιθανοτατα να μην ηξεραν καν οτι ειχε δηλωσει στο draft του 22 και δεν τον επελεξε κανεις.
erisgr
newbie
Reactions:

Post by erisgr »

Επειδη παντως το μονο που σιγουρα δεν θα αλλαξει στην ομαδα παρα το 4ο ειναι η γκαντεμιά μας εγώ λέω να μην μελεταμε παικτες που ερχονται γιατι ο ...χιαστος τους επηρεάζεται.
Post Reply