Mundial 2026
- mark
- newbie
Re: Mundial 2026
λος κοχονες γκραντες
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
- Loukretia
- newbie
Μηδένα προ του Μέσσι μακαριζε.
Λουκρητία η εν Πειραιει
Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λουκρητία η εν Πειραιει
- Gabriel_Knight
- newbie
ο αγωνας του αιωνα Αργεντινη - Αγγλια σαραντα χρονια μετα
- Loukretia
- newbie
Αργεντινή - Αίγυπτος 3-2
Τρελή ανατροπή από το 75 και μετά για τον Λίο και την παρεα του. Μένει τώρα να δουμε αν θα έχουμε στην επόμενη φάση το ματς με τους συμπατριώτες της Σακίρα να κεφαρει και ο Fabian
Τρελή ανατροπή από το 75 και μετά για τον Λίο και την παρεα του. Μένει τώρα να δουμε αν θα έχουμε στην επόμενη φάση το ματς με τους συμπατριώτες της Σακίρα να κεφαρει και ο Fabian

- spartacus
- newbie
H Αργεντινη στο επομενο διασταυρωμα χαιρεταει.. Μολις μειωσαν το σκορ δεν υπηρχε ανθρωπος στον πλανητη που να πιστευε πως δεν θα περασει η Αργεντινη στην κανονικη διαρκεια ή στην παραταση.. Σβηνονται κανονακια..Ετσι το βλεπω..
- karteo
- member
εγω παλι λεω πως οποιος εστω αναρωτιεται για το αν ο Μεσσι ειναι ο μεγαλυτερος ολων των εποχων, τοτε καλυτερα να απομακρυνθει απο τα σπορ και να κανει κεντημα.
ο κοντος ειναι κατι το απιθανο. χανει πεναλτι, εχει δοκαρι, δεν του πιανει τιποτε και ξαφνικα εκει που λες οτι ειναι 39 και δεν θα αντεξει να βγαλει το ματς μετα και απο 120 λεπτα απεναντι στο καπο βερντε, τελειως στο ξεκουδουνο μετα το 75 περναει στα δεξια αντι για τον αξονα και κυριολεκτικα σεληνιαζεται και αρνειται να χασει. βγαζει μια ασιστ, φτιαχνει ενα γκολ στον βλακα το λαουταρο, κανει τριπλες, αναστατωνει τους παντες, βγαζει γκολ και τελειωνει το ματς με 15 λεπτα απο κομικ.
ρισπεκτ απειρα
δεν υπαρχουν λογια
ετσι και το σηκωσει τοτε δεν θα μιλαμε απλα για GOAT στο ποδοσφαιρο αλλα για GOAT σε ολα τα αθληματα, για ενα μυθο που θα πρεπει να εξηγησουμε στις επομενες γενιες τι διαλο εκανε
ο κοντος ειναι κατι το απιθανο. χανει πεναλτι, εχει δοκαρι, δεν του πιανει τιποτε και ξαφνικα εκει που λες οτι ειναι 39 και δεν θα αντεξει να βγαλει το ματς μετα και απο 120 λεπτα απεναντι στο καπο βερντε, τελειως στο ξεκουδουνο μετα το 75 περναει στα δεξια αντι για τον αξονα και κυριολεκτικα σεληνιαζεται και αρνειται να χασει. βγαζει μια ασιστ, φτιαχνει ενα γκολ στον βλακα το λαουταρο, κανει τριπλες, αναστατωνει τους παντες, βγαζει γκολ και τελειωνει το ματς με 15 λεπτα απο κομικ.
ρισπεκτ απειρα
δεν υπαρχουν λογια
ετσι και το σηκωσει τοτε δεν θα μιλαμε απλα για GOAT στο ποδοσφαιρο αλλα για GOAT σε ολα τα αθληματα, για ενα μυθο που θα πρεπει να εξηγησουμε στις επομενες γενιες τι διαλο εκανε
- fabian estay
- newbie
Νταξ....Απέραντα Respect...Μπορεί να μην έχουν ομάδα φέτος οι Αργεντίνοι αλλά έχουν κοχόνες...Τους Αιγύπτιους τους πλάκωσε τελικά το άγχος...
Δυστυχώς για την Αλμπισελέστε το ταξίδι τους φέτος τελειώνει Κυριακή ξημερώματα 6 το πρωί ώρα Ελλάδος...Επειδή οι αγώνες της Κολομβίας ως τώρα ήταν δύσκολες ώρες για εσάς δεν μπορούσατε να δείτε για τι είδους ομάδα μιλάμε...Σε μια ώρα θα το διαπιστώσετε...
Δυστυχώς για την Αλμπισελέστε το ταξίδι τους φέτος τελειώνει Κυριακή ξημερώματα 6 το πρωί ώρα Ελλάδος...Επειδή οι αγώνες της Κολομβίας ως τώρα ήταν δύσκολες ώρες για εσάς δεν μπορούσατε να δείτε για τι είδους ομάδα μιλάμε...Σε μια ώρα θα το διαπιστώσετε...
Αν είχα γεννηθεί άσχημος, κανένας δεν θα ήξερε τον Πελέ...
(George Best)
(George Best)
- pani0202
- member
Σε ακουω και παιζω Κολομβια σημερα. Για να δουμε.fabian estay wrote: Tue Jul 07, 2026 6:30 pm Νταξ....Απέραντα Respect...Μπορεί να μην έχουν ομάδα φέτος οι Αργεντίνοι αλλά έχουν κοχόνες...Τους Αιγύπτιους τους πλάκωσε τελικά το άγχος...
Προπονητής της εξέδρας
- karteo
- member
και εγω!pani0202 wrote: Tue Jul 07, 2026 6:44 pmΣε ακουω και παιζω Κολομβια σημερα. Για να δουμε.fabian estay wrote: Tue Jul 07, 2026 6:30 pm Νταξ....Απέραντα Respect...Μπορεί να μην έχουν ομάδα φέτος οι Αργεντίνοι αλλά έχουν κοχόνες...Τους Αιγύπτιους τους πλάκωσε τελικά το άγχος...