Συμφωνώ στα μισά, διαφωνώ στα άλλα μισά.karteo wrote: Fri Jun 20, 2025 11:09 am Ο ΜΠ είναι αυτός που είναι. Κανείς προπονητής δεν είναι τέλειος. Δεν υπάρχει αυτό. Οπότε και επειδή δεν υπάρχει πολύ πράγμα εκεί έξω να πας να διαλέξεις και να ξέρεις ότι είναι κάτι καλύτερο, προχωράμε και ελπίζουμε και αυτός να διορθώσει τα όποια λάθη και να προχωρήσει η ομάδα.
Στο τέλος της μέρας είναι ο καλύτερος προπονητής που είχαμε ιστορικά και για μένα πρέπει απλά να διορθώσει ένα λάθος που δεν είναι κανένα από αυτά που λέγονται.
ΤΟ. Λάθος του είναι η μεγάλη εμπιστοσύνη που δείχνει σε ορισμένους παίκτες που εκτός του συστήματος του δεν θα έπαιζαν πουθενά. Πρέπει να γίνει περισσότερο κυνικός σε επιλογές θεωρώ.
.
Και επίσης πρέπει η διοίκηση να τον βοηθήσει γιατί άνθρωπο ορχήστρα να παίζει 5-6 όργανα έχω να δω από παλιά στο Μοναστηράκι που ήταν ένας που είχε φυσαρμόνικα στο στόμα, κιθάρα, ντραμς στην πλάτη κλπ. Δεν γίνεται ομάδα σαν εμάς να μην έχει σκαουτερ, τεχ δντ, εκπρόσωπο τύπου κλπ και όλους τους ρόλους να τους παίζει ένας άνθρωπος που αφήνεται έρμαιο σε ΜΜΕ, τρακοσυστημα κοκ
Κάπου ωπα. Η ομάδα αυτή θα ήταν χειρότερη με άλλο προπονητή απλά και ξεκάθαρα. Δεν θα είχε πετύχει τίποτα παραπάνω και θα είχε πετύχει ξεκάθαρα λιγότερα.
Όσο για το ψυχολογικό που δεν το έχει σορρυ αλλά αυτά είναι ναχαμε να λέγαμε τα γίδια να κουρευαμε. Αρχιδια ψυχολογία ξέρει ο αταμαν δηλαδή. Μπήκε ο ναν ο χουαντσο και ο πγ και πήρανε το περσινό γιατί ήταν τέτοιοι τύποι.
Άρα θέλει στελέχωση με καρύδια η ομάδα. Παίκτες αυτοφωτους που το πληρώνεις. Άρα ξαναγυρίζω στο λάθος του ΜΠ. Περισσότερος κυνισμός και λιγότερη οικογένεια. Και στο λσθοε της διοίκησης. Να κάνει μόνο τη δουλειά του προπονητή ο ΜΠ. Όχι τόσες δουλειές επειδή δεν στηρίζεται
1. Σαφώς και χρειάζεται καλύτερη στελέχωση η ομάδα, για να αποσυμπιέσει τον Μπαρτζώκα, που δεχόταν τον πόλεμο ενός ολόκληρου συστήματος εξαρτημένων από τον εξαρτημένο.
Απόδειξη αυτού αλλά και ελπίδα ότι κάτι πάει να γίνει προς αυτήν την κατεύθυνση είναι το τι έγινε μετά τον 2ο τελικό. Βγήκε ένας Λεπενιώτης, τράβηξαν μια κόκκινη γραμμή και οι Αφοί με τον Βρούτση, συσπειρώθηκε η ομάδα και λόκαρε και ο Μπαρτζ στα αγωνιστικά και τους ξεφτίλισε.
2. Συμφωνώ και ότι δεν υπάρχει καλύτερη εναλλακτική αυτή τη στιγμή. Και ο Σπανούλης ακόμη δεν με χει πείσει και ούτε νομίζω ότι θα φτάσει ποτέ στο τεχνικό σκέλος τον Μπαρτζ. Στο κομμάτι της ψυχολογικής διαχείρισης και της διαχείρισης συναισθημάτων που λέει και ο Copperfield, ναι, νομίζω ότι ήδη είναι ανώτερος και αυτό ίσως και να κάνει τη διαφορά για τα δύο ματς του Φ4 αλλά αυτό θα φανεί στο μέλλον. Εμένα προς το παρόν με ανησύχησε πολύ η εικόνα του Τζέιμς στον τελικό να κάνει Ο, ΤΙ γουστάρει επιθετικά και να πηδάει την ομάδα του χωρίς κανένα τράβηγμα αυτιού.
Επιπλέον, και δεν το λέω για flame αυτό (όπως και τίποτα άλλο, ελπίζω να είναι αυτονόητο) προσωπικά θεωρώ φάουλ του Σπανούλη που δεν τράβηξε το αυτί του Μίσκο στο ρεσιτάλ παπαρολογίας εναντίον του Μπαρτζ για το θέμα Πετρούσεφ.
Πάμε σε αυτά που διαφωνώ:
3. "Ο Μπαρτζ είναι ιστορικά ο καλύτερος προπονητής που είχαμε." Το ακούω αλλά προσωπικά διαφωνώ όταν τις 2/3 Ευρωλίγκες τις έχεις πάρει με μια από τις μεγαλύτερες μπασκετικές προπονητικές προσωπικότητες όλων των εποχών.
4. Ο Αταμάν είχε Ναν, Χουάντσο και πγ. Και εμείς στον τελικό του 2023 είχαμε Ησαΐα που έκανε παιχνιδάρα σε σχέση με τον Ναν πέρσι, Βεζένκοφ και πγ. Και είχαμε και τον Πίτερς του 50% στο τρίποντο να μην παίζει σχεδόν καθόλου απέναντι στα γέροντια της Ρεάλ που έπαιζαν 40 λεπτά ζώνη. Και να μην παίρνει ο καυτός Κάνααν ένα σουτ στα τελευταία λεπτά, για να τα παίρνει ο κλασμένος από την κούραση Σάσα και ο πγ.
Είπαμε. Ο καταλληλότερος για τον Ολυμπιακό και τώρα και ίσως και στο μέλλον (αν τον βοηθήσει η ομάδα και ο ίδιος τον εαυτό του) αλλά η απάντηση στο γιατί ο Τούρκος έχει πάρει τρία και εμείς τα τρία μας στα τελευταία Φ4 δεν νομίζω ότι είναι ότι ο Τούρκος έχει καλύτερους παίχτες. Ούτε ότι το κομμάτι της ψυχολογίας στον αθλητισμό είναι τόσο δευτερεύον.
Αυτά. Πρώτο και τελευταίο σεντόνι ελπίζω στο νέο φόρουμ και ξαναλέω, δεν έχω καμία διάθεση για πλάκωμα, ήρεμα μιλάω κτλ.