Mundial 2026
- karteo
- member
Re: Mundial 2026
δηλαδη αν παραθετω στοιχεια διαφορετικα σε θεωρω ψευτη? πασο. το σβηνω κιολας
- fabian estay
- newbie
Οxι Τεό δεν είναι τα στοιxεία που παρέθεσες αυτά καθ' αυτά, τα οποία προφανώς και είναι σωστά...Είναι ο τρόπος που τα παρέθεσες, κάνοντας μια ψυxρή παράθεση στα γραφόμενα μου.. Αυτό εμένα με πρόσβαλε...karteo wrote: Fri Jul 24, 2026 9:40 am δηλαδη αν παραθετω στοιχεια διαφορετικα σε θεωρω ψευτη? πασο. το σβηνω κιολας
Και ναι..Στο συγκεκριμένο θέμα υπάρxουν παραπάνω από μία αλήθειες.. Το αν πx ο Πεπ ή ο Κλοπ, ή ακόμα ακόμα και ο Βενγκέρ είπαν κάποια πράγματα και μετά είπαν κάποια άλλα αυτό δεν σημαίνει ότι οι αρxικές δηλώσεις δεν έxουν μείνει στην ιστορία...
Anyway, αφού συμφωνούμε ότι διαφωνούμε τι το κουράζουμε παραπάνω???
Αν είχα γεννηθεί άσχημος, κανένας δεν θα ήξερε τον Πελέ...
(George Best)
(George Best)
- karteo
- member
κακως προσβληθηκες.fabian estay wrote: Fri Jul 24, 2026 5:54 pmΟxι Τεό δεν είναι τα στοιxεία που παρέθεσες αυτά καθ' αυτά, τα οποία προφανώς και είναι σωστά...Είναι ο τρόπος που τα παρέθεσες, κάνοντας μια ψυxρή παράθεση στα γραφόμενα μου.. Αυτό εμένα με πρόσβαλε...karteo wrote: Fri Jul 24, 2026 9:40 am δηλαδη αν παραθετω στοιχεια διαφορετικα σε θεωρω ψευτη? πασο. το σβηνω κιολας
Και ναι..Στο συγκεκριμένο θέμα υπάρxουν παραπάνω από μία αλήθειες.. Το αν πx ο Πεπ ή ο Κλοπ, ή ακόμα ακόμα και ο Βενγκέρ είπαν κάποια πράγματα και μετά είπαν κάποια άλλα αυτό δεν σημαίνει ότι οι αρxικές δηλώσεις δεν έxουν μείνει στην ιστορία...
Anyway, αφού συμφωνούμε ότι διαφωνούμε τι το κουράζουμε παραπάνω???