ΤΑ ΠΑΝΕΝΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΝΕΝΚΑ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΑΝ RIOLIA.
we keep on dreaming.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Δράση - Ελλάδα
-
teokaz
- newbie
Re: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Δράση - Ελλάδα
Τι έκανε ο άλλος ο τραγικός ρε μλκ μου; Ούτε τα πέναλτι δεν βάζει πλέον. Απαράδεκτος.
Παλι καλά μας έσωσε ο Καρμο.
Παλι καλά μας έσωσε ο Καρμο.
- oikon7
- newbie
Έβγαλε το φίδι από την τρύπα ο Κάρμο, ευτυχώς.
Ελπίζω να είναι το τελευταίο πέναλτι που υποχρεωνόμαστε να δούμε να το... εκτελεί ο Ελ Κααμπί. Είναι δυνατόν να μην έχουμε έναν ποδοσφαιριστή να βαράει πέναλτι;
Ελπίζω να είναι το τελευταίο πέναλτι που υποχρεωνόμαστε να δούμε να το... εκτελεί ο Ελ Κααμπί. Είναι δυνατόν να μην έχουμε έναν ποδοσφαιριστή να βαράει πέναλτι;
- oikon7
- newbie
Απευθείας κόκκινη στον Ροντινέι που κλωτσάει σαν ψοφάλογο πλέον. Πληρώνουμε πολύ ακριβά την μισή καλή χρονιά που έκανε όταν πήραμε το Μίλκο Καπ.
- oikon7
- newbie
Το σκοτώσαμε το θεριό 1-0. Πάλι καλά να λέμε, αν δεν είχε κάνει το κοντρόλ και το πλάσε ο Κάρμο θα είχαμε ξεκινήσει με κουλουράκια.
- Voikon
- newbie
Ευτυχως ξεκιναει η αγαπημενη της διοίκησης, τελευταια βδομαδα των μεταγραφων.oikon7 wrote: Sat Aug 22, 2026 8:12 pm Έβγαλε το φίδι από την τρύπα ο Κάρμο, ευτυχώς.
Τέσσερις-πέντε θα έρθουν, τέσσερις-πέντε θα φύγουν. Μπορεί κάποιος από αυτούς να βαραει και καλα μπέναλντι.
- mark
- newbie
Τείνουμε να γίνουμε οι χειρότεροι οπαδοί και αυτό είναι πολύ χειρότερο από κακή μπάλα, απώλειες τίτλων ή οτιδήποτε άλλο.
Γενικά υπάρχει μια τρικυμία εν κρανίω...συνολική.
Γενικά υπάρχει μια τρικυμία εν κρανίω...συνολική.
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
- Darth Kafrius
- newbie
Μεγάλη μ@λακία να εκτελείς αλά Πανένκα (και μάλιστα τόσο κακά) ενώ είσαι στο 0-0 στο 80' αλλά πολύ μεγαλύτερη ξεφτίλα να γιουχάρεις τον Ελ Καμπί στην επόμενη κακή του ενέργεια.
Τον Ελ Καμπί, ρε γκιόζηδες; Που ντεφορμέ, ξε-ντεφορμέ πάντα σκυλιαζει και ποτέ δεν κοροϊδεύει. Από τους πιο συμπαθητικούς παίχτες που είχαμε ποτέ και δεν πιάνω καν το τι έχει προσφέρει.
υγ Εμένα Ρόκα και Αρμένης μου άρεσαν, δεν θυμάμαι πόσο καιρό επί Μέντι είχαμε να δούμε όβερλαπ.
υγ2 Σίλβα φαίνεται ποιότητα αλλά αργός.
υγ3 ποτέ δεν κατάλαβα γιατί ο Σιπιόνι δεν πήρε περισσότερες ευκαιρίες από τον θείο. Ειδικά σε ευρωπαϊκά ματς και ντέρμπι.
υγ4 Ελπίζω το σημερινό ματς να ήταν μια καλή αρχή, για να μην ξαναδούμε Ντάνι Γκαρθία και Ροντινέι.
υγ5 Η διοίκηση έχει τρομερές ευθύνες για το μεταγραφικό πουλοπαίξιμο εδώ και καιρό. Αλλά έστω και τώρα, αν πάρουμε και καλό εξτρέμ, δεξί μπακ και 8άρι έχουμε σαφώς ανώτερο ρόστερ από το αεκάκι. Αν εξακολουθούμε να βλέπουμε κακό ποδόσφαιρο απέναντι σε κλειστές άμυνες, όπως όλη την περσινή χρονιά, η ευθύνη θα βαραίνει κυρίως τον θείο. Γνώμη μου.
Τον Ελ Καμπί, ρε γκιόζηδες; Που ντεφορμέ, ξε-ντεφορμέ πάντα σκυλιαζει και ποτέ δεν κοροϊδεύει. Από τους πιο συμπαθητικούς παίχτες που είχαμε ποτέ και δεν πιάνω καν το τι έχει προσφέρει.
υγ Εμένα Ρόκα και Αρμένης μου άρεσαν, δεν θυμάμαι πόσο καιρό επί Μέντι είχαμε να δούμε όβερλαπ.
υγ2 Σίλβα φαίνεται ποιότητα αλλά αργός.
υγ3 ποτέ δεν κατάλαβα γιατί ο Σιπιόνι δεν πήρε περισσότερες ευκαιρίες από τον θείο. Ειδικά σε ευρωπαϊκά ματς και ντέρμπι.
υγ4 Ελπίζω το σημερινό ματς να ήταν μια καλή αρχή, για να μην ξαναδούμε Ντάνι Γκαρθία και Ροντινέι.
υγ5 Η διοίκηση έχει τρομερές ευθύνες για το μεταγραφικό πουλοπαίξιμο εδώ και καιρό. Αλλά έστω και τώρα, αν πάρουμε και καλό εξτρέμ, δεξί μπακ και 8άρι έχουμε σαφώς ανώτερο ρόστερ από το αεκάκι. Αν εξακολουθούμε να βλέπουμε κακό ποδόσφαιρο απέναντι σε κλειστές άμυνες, όπως όλη την περσινή χρονιά, η ευθύνη θα βαραίνει κυρίως τον θείο. Γνώμη μου.
I find your lack of faith disturbing.
- mark
- newbie
Respect σε Εσε κ Καρμο παντως που εδειξαν οτι ακομα υπαρχουν καποιες αρχες ανωτερες απο νικες και τιτλους.
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
-
teokaz
- newbie
Και εγώ τον έκραξα τον Ελ Καμπι την ώρα του πέναλτι αλλά απο ενα φορουμ στο σπιτι μου. Προφανώς αν έπεσε οντως γιούχα στο γήπεδο μιλάμε για μεγάλους καραγκιοζηδες, οπαδοί της πουτσας που δεν πρέπει να έχουν θέση στα γήπεδα.
Κατά τ'αλλα να πω και εγώ ότι σαν πρώτο δείγμα μου φάνηκε πολύ συμπαθητικός ο Αρμένιος, να τον δούμε στη συνέχεια και σε δύσκολα ματς.
Στη φάση που είμαστε μόνο οι νίκες μετράνε για να κερδίσουμε χρόνο και ηρεμία.
Κατά τ'αλλα να πω και εγώ ότι σαν πρώτο δείγμα μου φάνηκε πολύ συμπαθητικός ο Αρμένιος, να τον δούμε στη συνέχεια και σε δύσκολα ματς.
Στη φάση που είμαστε μόνο οι νίκες μετράνε για να κερδίσουμε χρόνο και ηρεμία.