ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΠΑΛΙΚΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ
- mark
- newbie
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΠΑΛΙΚΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ
Αντε να τελειωνουμε να δουμε τι ομαδα θα φτιαξει ο Μεντιλιμπαρ...
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
- LeRoi
- newbie
Μπράβο στον Βαγγέλη που πείσμωσε από τα μπινελίκια και το πήρε προσωπικά. Μας λείπει ένας ακόμα, ο Βάργκας. Προχωράμε.
Έχω καλό προαίσθημα για Πουέρτα.
Έχω καλό προαίσθημα για Πουέρτα.
-
teokaz
- newbie
Άρα θεωρητικά μιλάμε για 3αδα στο κέντρο με Εσε πίσω και μπροστά του Πουερτα-Σα. Στον πάγκο Φροιλερ Σιπιόνι. Πολύ δυνατή μεσαία γραμμή στα χαρτιά και με στοιχεία που ταιριάζουν στο παιχνίδι του Μεντι.Kristensen7 wrote: Mon Aug 31, 2026 1:32 pm Επειδη στην πραγματικοτητα με 2 αμυντικα χαφ παιζουμε βρέξει-χιονίσει, τουλάχιστον θεωρητικά ο Πουερτα μπορει να κανει ανακτησεις μπαλας για να βγαζουμε περισσοτερες επιθεσεις, σε μετρα πιο κοντινα στην αντιπαλη περιοχή απο τον Εσε που κερδιζει μπαλες πιο κοντα στη δικη μας περιοχη.
Γκολ βαζουμε οχι τοσο με την ποιότητα των επιθέσεων που χτίζουμε, αλλα με τη συχνότητα που καταφερνουμε η μπαλα να βρισκεται στο 1/3 του αντιπάλου, ειτε με πρεσινγκ και κλεψιματα, ειτε με σεντρες
Και ο Φροιλερ μπορει να σταθει αμυντικα σε δυσκολα παιχνιδια διπλα στον Εσε.
-
iceman7
- newbie
Μουζα θα μείνει για τη λίστα ;
Ο Γκαρθια;
Ο Γκαρθια;
- karteo
- member
Μουζα ναι. Γκαρθία οχιiceman7 wrote:Μουζα θα μείνει για τη λίστα ;
Ο Γκαρθια;
Sent from my 23127PN0CG using Tapatalk
- fabian estay
- newbie
Ο Πουέρτα είναι ένας μοντέρνος και πιο τεxνίτης Γκιγιέρμε. Σκύλος στο κέντρο, με τρελά τρεξίματα έxοντας αδιανόητη κοφτή ντρίπλα.. Τα τελευταία 3 xρόνια η ραxοκοκαλιά της νέας Εθνικής Κολομβίας στο κέντρο είναι οι Λέρμα, Πουέρτα και Αρίας. Μιλάμε για παίκτη ΞΕΚΑΘΑΡΑ από το πολύ πάνω ράφι...
Ζω για τη στιγμή που θα δω στο κέντρο μαζί Έσε, Πουέρτα....
Γενικά τα τελευταία πολλά xρόνια δεν θυμάμαι στα xαρτία να είxαμε τόσο γεμάτο και τόσο ποιοτικό κέντρο όσο θα έxουμε φέτος...
Γενικά τα τελευταία πολλά xρόνια δεν θυμάμαι στα xαρτία να είxαμε τόσο γεμάτο και τόσο ποιοτικό κέντρο όσο θα έxουμε φέτος...
Αν είχα γεννηθεί άσχημος, κανένας δεν θα ήξερε τον Πελέ...
(George Best)
(George Best)
- mark
- newbie
Τεράστια μεταγραφή...βέβαια μάλλον θα έρθει τελικά σε εμάς απευθείας. Φοβάμαι βέβαια ότι του έχουμε τάξει ΝΦ για να έρθει.fabian estay wrote: Mon Aug 31, 2026 4:47 pm Ο Πουέρτα είναι ένας μοντέρνος και πιο τεxνίτης Γκιγιέρμε. Σκύλος στο κέντρο, με τρελά τρεξίματα έxοντας αδιανόητη κοφτή ντρίπλα.. Τα τελευταία 3 xρόνια η ραxοκοκαλιά της νέας Εθνικής Κολομβίας στο κέντρο είναι οι Λέρμα, Πουέρτα και Αρίας. Μιλάμε για παίκτη ΞΕΚΑΘΑΡΑ από το πολύ πάνω ράφι...
Ας έρθει...ας παίξει καλά κι αυτά αλλάζουν.
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
- karteo
- member
Καλά αλλά όποιον έχει δανείσει η Φόρεστ είτε σε μας είτε σε άλλη ομάδα, δεν γύρισε να ξαναπαίξει σε αυτούς.mark wrote:Τεράστια μεταγραφή...βέβαια μάλλον θα έρθει τελικά σε εμάς απευθείας. Φοβάμαι βέβαια ότι του έχουμε τάξει ΝΦ για να έρθει.fabian estay wrote: Mon Aug 31, 2026 4:47 pm Ο Πουέρτα είναι ένας μοντέρνος και πιο τεxνίτης Γκιγιέρμε. Σκύλος στο κέντρο, με τρελά τρεξίματα έxοντας αδιανόητη κοφτή ντρίπλα.. Τα τελευταία 3 xρόνια η ραxοκοκαλιά της νέας Εθνικής Κολομβίας στο κέντρο είναι οι Λέρμα, Πουέρτα και Αρίας. Μιλάμε για παίκτη ΞΕΚΑΘΑΡΑ από το πολύ πάνω ράφι...
Sent from my 23127PN0CG using Tapatalk
- mark
- newbie
Παντως ο παπαρας δεν ερχοταν...αυτο του εταξαν. Νομιζω παντως οτι η αγορα θα γινει απο το Θρυλο (παρα τα παρα μα παρα πολλα λεφτα).karteo wrote: Tue Sep 01, 2026 4:41 amΚαλά αλλά όποιον έχει δανείσει η Φόρεστ είτε σε μας είτε σε άλλη ομάδα, δεν γύρισε να ξαναπαίξει σε αυτούς.mark wrote:Τεράστια μεταγραφή...βέβαια μάλλον θα έρθει τελικά σε εμάς απευθείας. Φοβάμαι βέβαια ότι του έχουμε τάξει ΝΦ για να έρθει.fabian estay wrote: Mon Aug 31, 2026 4:47 pm Ο Πουέρτα είναι ένας μοντέρνος και πιο τεxνίτης Γκιγιέρμε. Σκύλος στο κέντρο, με τρελά τρεξίματα έxοντας αδιανόητη κοφτή ντρίπλα.. Τα τελευταία 3 xρόνια η ραxοκοκαλιά της νέας Εθνικής Κολομβίας στο κέντρο είναι οι Λέρμα, Πουέρτα και Αρίας. Μιλάμε για παίκτη ΞΕΚΑΘΑΡΑ από το πολύ πάνω ράφι...
- oikon7
- newbie
Δηλ. δίνουμε πάρα πολλά λεφτά για κάποιον που δεν θέλει να έρθει στην ομάδα;