ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Δράση - Ελλάδα

mark
newbie
Reactions:

Re: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Δράση - Ελλάδα

Post by mark »

ενταξει ανοιξε λογαριασμο
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
sotosg7
newbie
Reactions:

Post by sotosg7 »

Ο τερματζης μας θέλει δουλειά...
Τεράστιο λάθος στη μεγαλύτερη φάση της Λάρισας και παραλίγο να την πληρώσουμε και με πέναλντι, πάλι λάθος.που δεν έπρεπε να κάνει.

Θα μου πεις η υπόλοιπη ομάδα έβγαλε μάτια;

Μέτρια εικόνα για εμένα γενικότερα....
Είναι ομάδα του λαού, Θεός σε ορισμένους, θρησκεία σε φανατικούς, εχθρός σε οργισμένους!!
pani0202
member
Reactions:

Post by pani0202 »

Ενταξει, τι περιμενετε με τοσους νεους παικτες που δεν εχουν παιξει μαζι ποτε? Καλοι ειμαστε γενικα. Το καρφωσε κι ο Μεξικανος, ολα καλα μεχρι τωρα.
Προπονητής της εξέδρας
fabian estay
newbie
Reactions:

Post by fabian estay »

mark wrote: Wed Sep 02, 2026 5:36 pm ενταξει ανοιξε λογαριασμο
Παρατήρησε κανείς τη κίνηση που έκανε στον πανηγυρισμό του προς την εξέδρα των τυριών με τη προέκταση του xεριού και του καρπού του?? Είναι η αντίστοιxη κίνηση που κάνουν οι Μεξικάνοι για το κωλοδάxτυλο... :lol: :P :lol: :lol:
Αν είχα γεννηθεί άσχημος, κανένας δεν θα ήξερε τον Πελέ...
(George Best)
mark
newbie
Reactions:

Post by mark »

τρομπονι αρχιδοπουλε
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
pani0202
member
Reactions:

Post by pani0202 »

Ωραια η ομαδα στα πρωτα λεπτα του 2ου. Ωραιος ο Φιλης, πολυ ωραιος. Πολυ καλος σημερα κι ο Μαρτινς τον οποιο μολις εβγαλε ο Μεντι. Χαλαρο τριμπαλο μεχρι τωρα.
Προπονητής της εξέδρας
karteo
member
Reactions:

Post by karteo »

pani0202 wrote: Wed Sep 02, 2026 6:26 pm Ωραια η ομαδα στα πρωτα λεπτα του 2ου. Ωραιος ο Φιλης, πολυ ωραιος. Πολυ καλος σημερα κι ο Μαρτινς τον οποιο μολις εβγαλε ο Μεντι. Χαλαρο τριμπαλο μεχρι τωρα.
και ο φροιλερ πολυ καλος
mark
newbie
Reactions:

Post by mark »

karteo wrote: Wed Sep 02, 2026 6:51 pm
pani0202 wrote: Wed Sep 02, 2026 6:26 pm Ωραια η ομαδα στα πρωτα λεπτα του 2ου. Ωραιος ο Φιλης, πολυ ωραιος. Πολυ καλος σημερα κι ο Μαρτινς τον οποιο μολις εβγαλε ο Μεντι. Χαλαρο τριμπαλο μεχρι τωρα.
και ο φροιλερ πολυ καλος
Μυαλο! αυτος μου αρεσει περισσοτερο απο ολους μεχρι τωρα
pani0202
member
Reactions:

Post by pani0202 »

Ωραια εμφανιση γενικα κι ανετο τετραμπαλο στο τελος. Μου αρεσε πολυ ο Φιλης. Που κρυβοταν αυτος?
Προπονητής της εξέδρας
erisgr
newbie
Reactions:

Post by erisgr »

,Σαν να υπαρχει φως στο περσινο τουνελ.
Και νεο ελληνα παικτη κανονικο ειδαμε, και πολυ σημαντικη η προσθηκη φροιλερ και αν ισχυουν αυτα που λεγονται για τον πουερτα τοτε εχουμε κανει στον αξονα σημαντικες κινησεις σοβαροτητας και ουσιας . Οπως και με τον σκανδιναβο μπακ.
Για το σεντερ φορ δεν ξερω ακομη αλλα και για ολους Σα ,Ροκα κτλ πρεπει να τους δουμε στα δυσκολα και στα σκληρα παιχνιδια . Γιατι μοιαζουμε λιγο δαντελα.
Παντως εγιναν κινησεις που υποστηριζουν ως ενα σημειο τις δηλωσεις του προεδρου .

Τωρα μενει να μην μπερδευτει ο προπονητης με τιποτα μυστηριες ιδέες και βεβαια να προλαβει την προετοιμασια γιατι Α
Με αλλη ομαδα εκανε προετοιμασια.
Post Reply