Είναι μια σχέση σαν τον Γουόλτερ με τον Πινκμανpani0202 wrote: Mon Sep 07, 2026 4:51 pm Να δουμε και Γιαρεμτσουκ αυριο ο οποιος απο εκει που δεν εκανε θα γινε ξαφνικα βασικος.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Δράση - Ελλάδα
- Gabriel_Knight
- newbie
Re: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Δράση - Ελλάδα
- mark
- newbie
κομπλεξ......
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
- pani0202
- member
Δε βλεπω Γιαρεμτσουκ στην 11αδα. Υποθετω θα ειναι 16αδα και θα μπει καποια στιγμη? Αντε να δουμε και τον Πουερτα σημερα. Μακαρι να παει καλα κι ο Γκονζαλες γιατι αν δεν υπολογιζεται ο Γιαρεμτσουκ θα ειναι αυτος που θα τραβηξει ολο το κουπι στους επομενους μηνες.
Προπονητής της εξέδρας
- pani0202
- member
Η μοναδικη μας ευκαιρια μεχρι τωρα εγινε με τον Γκονζαλες καπου στο 30' μετα απο γιομα του Ποποβιτς και λαθος του αμυντικου του Βολου. Αυτααααα.
Προπονητής της εξέδρας
-
iceman7
- newbie
Εδώ δεν μας δίνουν τα κόρνερ
Πάλι προκλητικός ο Βεργέτης
Γκολλλλ μυρμηγκογκολλλλλλ
Πάλι προκλητικός ο Βεργέτης
Γκολλλλ μυρμηγκογκολλλλλλ
- pani0202
- member
Ελα ρε μυρμηγκι! Ωραιος ο Πεντερσεν κι ο Φορτου μεχρι τωρα. Φαινεται να ξερει μπαλα ο Πουερτα. Κατα τα αλλα λιγα πραγματα ομως.
Προπονητής της εξέδρας
-
teokaz
- newbie
Δυσκοιλιοι είμαστε πάλι αλλά έστω και έτσι μπήκε το γκολ.
Ο Πουερτα δεν πρέπει να ξαναβγεί από την ενδεκάδα.
Ο Πουερτα δεν πρέπει να ξαναβγεί από την ενδεκάδα.
- mark
- newbie
Χαφαρα ο Πουερτα και στο γηπεδο φαινεται ακομα περισσοτερο.
Εμφανως ΕΤΟΙΜΟΤΑΤΟΙ ολοι οι καινουριοι (μιας και το συζηταγαμε νωριτερα)
Εμφανως ΕΤΟΙΜΟΤΑΤΟΙ ολοι οι καινουριοι (μιας και το συζηταγαμε νωριτερα)
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
-
sotosg7
- newbie
Θέλουν χρόνο , θέλουν παιχνίδια, να βρουν ρυθμό, να μάθουν ο ένας τον άλλο.
Συντριπτική κατοχή, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο... αλλά δε μπορείς να μην πεις ότι υπάρχει ελπίδα.
Με την εικόνα που βλέπω σήμερα από τον Φίλη, δε πρέπει να δούμε ποτέ ξανά τον Γκαρσία.
Το παιδί στο κύπελλο παίζει λόγω των κανονισμών, αλλά μια χαρά μπορεί να σταθεί αν η ομάδα τον χρειαστεί... είτε να ξεκουράσει κάποιον, είτε να δώσει ανάσες... εγώ θα τον είχα σε όλες τις αποστολές μαζί.
Ο Πουέρτα κλάση για μεγάλα πράγματα και δεν φορτσαρει, είναι εντελώς χαλαρός.
Συντριπτική κατοχή, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο... αλλά δε μπορείς να μην πεις ότι υπάρχει ελπίδα.
Με την εικόνα που βλέπω σήμερα από τον Φίλη, δε πρέπει να δούμε ποτέ ξανά τον Γκαρσία.
Το παιδί στο κύπελλο παίζει λόγω των κανονισμών, αλλά μια χαρά μπορεί να σταθεί αν η ομάδα τον χρειαστεί... είτε να ξεκουράσει κάποιον, είτε να δώσει ανάσες... εγώ θα τον είχα σε όλες τις αποστολές μαζί.
Ο Πουέρτα κλάση για μεγάλα πράγματα και δεν φορτσαρει, είναι εντελώς χαλαρός.
Είναι ομάδα του λαού, Θεός σε ορισμένους, θρησκεία σε φανατικούς, εχθρός σε οργισμένους!!
- pani0202
- member
Η ομαδα θα πρεπει να ξεκιναει απο τον Φορτουνη στο Ελληνικο πρωταθλημα με ομαδες που κλεινονται πισω και παιζουν φουλ αμυνα, αν και σημερα ο Βολος προσπαθει να παιξει μπαλα οσο μπορει παρα τις ελλειψεις του.
Προπονητής της εξέδρας