ΔΙΟΙΚΗΣΗ

mark
newbie
Reactions:

Re: ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Post by mark »

Λιγο ακομψο μου φανηκε να ζητανε προκαταβολες για τα διαρκειας χωρις να ξερουμε ποτε και σε τι τιμες θα βγουν....
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
iceman7
newbie
Reactions:

Post by iceman7 »

Ασχετο αλλά η ερυθρόλευκη φανέλα είναι πολύ καλή εμφανισιακά. Πίσω είναι τραγική ενώ τον»παιδικό» σήμα του χορηγού γαμαει κάθε εμφάνιση
mark
newbie
Reactions:

Post by mark »

mark wrote: Sun Sep 13, 2026 4:54 pm Λιγο ακομψο μου φανηκε να ζητανε προκαταβολες για τα διαρκειας χωρις να ξερουμε ποτε και σε τι τιμες θα βγουν....
Παρολαυτα μηπως το εκανε καποιος? Εχει ανοιξει δεν το βρισκω να ξεμπερδευω :D
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
cris
newbie
Reactions:

Post by cris »

mark wrote: Mon Sep 14, 2026 8:54 am
mark wrote: Sun Sep 13, 2026 4:54 pm Λιγο ακομψο μου φανηκε να ζητανε προκαταβολες για τα διαρκειας χωρις να ξερουμε ποτε και σε τι τιμες θα βγουν....
προσπαθώ αλλα δεν βρίσκω τίποτα να προσθέσω στο καλάθι
τους έστειλα email να δούμε τι γίνεται
mark
newbie
Reactions:

Post by mark »

cris wrote: Mon Sep 14, 2026 10:33 am
mark wrote: Mon Sep 14, 2026 8:54 am
προσπαθώ αλλα δεν βρίσκω τίποτα να προσθέσω στο καλάθι
τους έστειλα email να δούμε τι γίνεται
Ειναι λιγο μπαχαλο σε αυτα... στειλανε και οδηγιες... αλλα παρελειψαν να πουν τι ωρα θα ανοιξει.

Ενταξει και δεν ειμαστε οι μονοι οποτε κατι δεν ενεργοποιησαν ακομα :D
cris
newbie
Reactions:

Post by cris »

ανοιγει στις 4μμ λένε τώρα

παντως περαν απο την αγαπη μου για τη Διοικηση στα εισιτηρια ειναι λίγο
"μα δεν είστε όλοι εφοπλισταί, τι στενοχωριέστε με τέτοια μικροθέματα και λιγα ψωροχιλιάρικα;"

ούτε ξέρουμε πόσο θα πάνε τα εισιτηρια
ουτε τι ματς θα δουμε φετος
ουτε που θα παρκαρουμε
ουτε ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ
stamataggelos
newbie
Reactions:

Post by stamataggelos »

Λεπτομέρειες :lol:
Ολα πήγαν στην άβυσσο για ένα πουκάμισο αδειανό, για μιαν Ελένη.
mark
newbie
Reactions:

Post by mark »

cris wrote: Mon Sep 14, 2026 11:16 am ανοιγει στις 4μμ λένε τώρα

παντως περαν απο την αγαπη μου για τη Διοικηση στα εισιτηρια ειναι λίγο
"μα δεν είστε όλοι εφοπλισταί, τι στενοχωριέστε με τέτοια μικροθέματα και λιγα ψωροχιλιάρικα;"

ούτε ξέρουμε πόσο θα πάνε τα εισιτηρια
ουτε τι ματς θα δουμε φετος
ουτε που θα παρκαρουμε
ουτε ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ
ναι....ηταν τελειως περιεργο και λαθος.

Kinder έκπληξηηηηηη
Voikon
newbie
Reactions:

Post by Voikon »

karteo wrote: Mon Sep 14, 2026 10:21 am γκολ πρεπει να βρεις απο τους χαφ και εξτρεμ. ειναι παραδοξο το οτι δεν εγινε μια σωστη αναλυση του θεματος και περιμενουμε ολοι ενα σεντερφορι να βαζει 25 γκολ για να γινουμε ομαδα.

τεσπα. ιδωμεν. στο σημειο που ειμαστε μονο υπομονη και στηριξη στην ομαδα μπορουμε να κανουμε

σκοπος ειναι να τη βοηθησουμε και οχι να της κανουμε ζημια σαν τους μαλακες με τα γιουχαρισματα και τα μεντιλιμπαρ για να πικαρουν ενω η ομαδα παλευε με ενα σοκ.

καποτε σηκωνομασταν ορθιοι για να σπρωξουμε την ομαδα και τωρα σπρωχνουμε τους αντιπαλους επειδη εχουμε νευρα. σημεια των καιρων

οι παλιοτεροι ισως το βλεπουμε αλλιως γιατι εχω μιλησει με 4 που ειμασταν γηπεδο και οχι κοντα μου και ολοι ηταν εξοργισμενοι με τα συνθηματα ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ του αγωνα. ΟΛΟΙ αυτοι δεν ειναι μαλακες αλλα με 15-20 χρονια διαρκειας στο γηπεδο και με στηριξη σε πολυ δυσκολες στιγμες.

οποτε οποιοι ξαναπανε γηπεδο καλα θα κανουν να πανε για την ομαδα και οχι για τον εαυτο τους.

ξερω, ειμαι εκτος τοπικ αλλα ειμαι ακομη οργισμενος και τα γραφω παντου.
Καρτεο, σορυ κιολας, αλλα βλεπεις μια διοικηση μπουρδελο σε ολα, εχεις 20.000 κοσμο που φωναζουν το ονομα του πρωην προπονητη και δημιουργεις τετοιο χαος με τα εισιτηρια;

Και ζητατε απο τον κοσμο να ειναι ψυχραιμος; Ειμαστε σοβαροι τωρα;

Επισης, κοψτε αυτην την καραμελα πως οσοι διαμαρτυρονται ειναι νεογαυροι και δεν ξερουν. Υπαρχει πολυς κοσμος που εχει ξενερωσει με τον τροπο που συμπεριφερθηκαν και βλεπουν να παιζει μια ατερμονη λουπα. Καπου ελεος. Αλλου ειναι το προβλημα.
karteo
member
Reactions:

Post by karteo »

Voikon wrote: Mon Sep 14, 2026 12:32 pm
karteo wrote: Mon Sep 14, 2026 10:21 am γκολ πρεπει να βρεις απο τους χαφ και εξτρεμ. ειναι παραδοξο το οτι δεν εγινε μια σωστη αναλυση του θεματος και περιμενουμε ολοι ενα σεντερφορι να βαζει 25 γκολ για να γινουμε ομαδα.

τεσπα. ιδωμεν. στο σημειο που ειμαστε μονο υπομονη και στηριξη στην ομαδα μπορουμε να κανουμε

σκοπος ειναι να τη βοηθησουμε και οχι να της κανουμε ζημια σαν τους μαλακες με τα γιουχαρισματα και τα μεντιλιμπαρ για να πικαρουν ενω η ομαδα παλευε με ενα σοκ.

καποτε σηκωνομασταν ορθιοι για να σπρωξουμε την ομαδα και τωρα σπρωχνουμε τους αντιπαλους επειδη εχουμε νευρα. σημεια των καιρων

οι παλιοτεροι ισως το βλεπουμε αλλιως γιατι εχω μιλησει με 4 που ειμασταν γηπεδο και οχι κοντα μου και ολοι ηταν εξοργισμενοι με τα συνθηματα ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ του αγωνα. ΟΛΟΙ αυτοι δεν ειναι μαλακες αλλα με 15-20 χρονια διαρκειας στο γηπεδο και με στηριξη σε πολυ δυσκολες στιγμες.

οποτε οποιοι ξαναπανε γηπεδο καλα θα κανουν να πανε για την ομαδα και οχι για τον εαυτο τους.

ξερω, ειμαι εκτος τοπικ αλλα ειμαι ακομη οργισμενος και τα γραφω παντου.
Καρτεο, σορυ κιολας, αλλα βλεπεις μια διοικηση μπουρδελο σε ολα, εχεις 20.000 κοσμο που φωναζουν το ονομα του πρωην προπονητη και δημιουργεις τετοιο χαος με τα εισιτηρια;

Και ζητατε απο τον κοσμο να ειναι ψυχραιμος; Ειμαστε σοβαροι τωρα;

Επισης, κοψτε αυτην την καραμελα πως οσοι διαμαρτυρονται ειναι νεογαυροι και δεν ξερουν. Υπαρχει πολυς κοσμος που εχει ξενερωσει με τον τροπο που συμπεριφερθηκαν και βλεπουν να παιζει μια ατερμονη λουπα. Καπου ελεος. Αλλου ειναι το προβλημα.

1. γραφεις σε λαθος τοπικ και για αυτο θα γραψω και εγω σε λαθος μεχρι να τα μεταφερω. Προκαταβολικα λεω πως τα παρακατω δεν αφορουν αποκλειστικα στο δικο σου ποστ αλλα ειναι γενικοτερη θεωρηση μου και αφορουν σε πολλα που βλεπω γραμμενα στα σοσιαλ ιδιως στο μπουρδελο το Χ.

2. τι χαος δημιουργησανε με τα εισιτηρια, μιλαμε για το μπασκετ εδω. εκτος και αν φταιει η διοικηση της ΠΑΕ για τα διαρκειας της ΚΑΕ, το οποιο θα ειναι με πρωτοτυπο αλλα σε καποιο βαθμο αναμενομενο

3. 20 χιλιαδες που ενω η ομαδα ειχε αναγκη υποστηριξη δεν την στηριξανε αλλα φωναζανε ενα ονομα προπονητη για να πικαρουν τη διοικηση και την 7 και γιουχαραν τους παικτες, ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ειναι ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ και ΗΛΙΘΙΟΙ και πανε γηπεδο για την παρτη τους και οχι για τον Ολυμπιακο. ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ το ματς να λεγανε ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ, το εχω κανει και εγω, αλλα δεν ειμαι τοσο ΜΑΛΑΚΑΣ αντι να βοηθησω τον Ολυμπιακο να βγαζω το θυμο μου εναντιον της ομαδας. ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ και πολλοι εφυγαν απο το γηπεδο για να μην πλακωθουν και καποιοι τις επαιξαν με τους μαλακες. Οποιος παει στο γηπεδο για να βγαλει την οργη του με τη διοικηση ΕΙΝΑΙ ΕΓΩΙΣΤΗΣ και χεστηκε για την ομαδα. Παρεπιπτοντως ΚΑΙ η μιση 7 φωναζε το ιδιο ξερεις. οποτε δεν εχω καταλαβει ακριβως τι εχει παιχθει εκει μεσα

4. Ο Ολυμπιακος στα δυσκολα μας χρειαζεται, στα ευκολα πανηγυρζηδες υπαρχουν πολλοι. Και δεν καταλαβαινω το επιχειρημα επειδη λεει ειναι πολλοι που το εκαναν αποκλειεται να εκαναν λαθος!!!! Τι νοητικη ακροβασια ειναι αυτη δηλαδη? Τα μεγαλυτερα εγκληματα στην ιστορια εχουν γινει με τρομερη αποδοχη λαου και παντα ιστορικα οι σοβαροτερες φωνες και αποψεις ηταν μειοψηφια! Η λογικη ο λαος εχει παντα δικιο ειναι τερμα πασοκαρα εδω που τα λεμε και εχει ψιλοπεθανει

5. Και εχω δικαιωμα να αποκαλω νεογαβρους και κακομαθημενους οποιους θελω. Λογαριασμο δεν δινω και οποιος εχει τη μυγα να την επιστρεψει. Το προβλημα φυσικα και ξερω που ειναι αλλα επισης βλεπω οτι εχουμε απολυτως την διοικηση που αξιζει στον κοσμο. Ενα κοσμο καλομαθημενο, αλαζονα, εγωπαθη και μια διοικηση αντιστοιχη με αυτον που αν του πει κανεις οτι κανει καπου λαθος τα παιρνει κιολας.

6. για να τελειωσει η συζητηση. οποιος πηγαινει γηπεδο οφειλει να βοηθαει την ομαδα και οχι να της ριχνει σφαλιαρα να πεσει πιο κατω επειδη θελει να βγαλει την οργη του για την διοικηση και την 7. ΠΟΤΕ στην ιστορια δεν ειδα παικτη και ομαδα να γινονται καλυτεροι μεσα απο τις γιουχες. Που εκτος απο Μεντιλιμπαρ γιουχαραν οι μαλακες καθε παικτη μας οταν εκανε παραλληλη πασα, τον Ρετσο τον γαμησανε σε δυο γυρισματα πισω. Μιλαμε για βλαμενους τωρα που γουσταρουν μονο την παρτη τους. ΤΟ ΟΤΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ (σωστα οπως λες) μια λουπα εδω και 2 χρονια στις επιλογες, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ το δικαιωμα να φερονται στην ομαδα με αυτο τον τροπο στη ΔΙΑΡΚΕΙΑ του αγωνα.

7. Ειλικρινα θα επρεπε να ειστε στο γηπεδο για να καταλαβετε πως ηταν. Ποσο ασχημα νιωσαμε καποιοι που αγαπαμε την ομαδα. Δεν εχετε ιδεα απο την τηλεοραση σας και το σπιτι σας πως ηταν και τι εγινε και πως τα παντα παραλιγο να εκραγουν και να πλακωθει κοσμος. και δεν μιλω για οργανωμενους αλλα για ανθρωπους που με 20 χρονια πανε γηπεδο. Μην μιλατε με τοση ανεση και δικαιολογειτε οτι εγινε χωρις να ειστε παροντες! Δεν ξερετε για τι μιλατε στην πραγματικοτητα και ποσο κακο εκανε στην ομαδα αν δεν εισασταν εκει να το δειτε

υγ. παπαρια, δεν μπορω να τα μεταφερω. αντμιν του κωλου
Last edited by karteo on Tue Sep 15, 2026 5:40 am, edited 2 times in total.
Post Reply