ΠΑΙΚΤΕΣ
- Kristensen7
- newbie
Re: ΠΑΙΚΤΕΣ
2 γκολάκια ο Χαμζα με την Καλαμάτα
- oikon7
- newbie
Εντελώς ενημερωτικά, ο Ροντινέι είναι βασικός και αναντικατάστατος στη Σάντος. Εχθές ήταν από τους καλύτερους του γηπέδου στο εντός έδρας εναντίον της Κρουζέιρο:
- Voikon
- newbie
Οχι θα κατσει να σκασει.
Μια χαρα παικτης ειναι κι επρεπε να μεινει παρα την πολυ κακη φυσικη του κατασταση.
Νομιζεις ο Μεντιλιμπαρ δεν ηξερε πως θα του φερουν χειροτερους κι επεμενε στον Ροντι;
Μια χαρα παικτης ειναι κι επρεπε να μεινει παρα την πολυ κακη φυσικη του κατασταση.
Νομιζεις ο Μεντιλιμπαρ δεν ηξερε πως θα του φερουν χειροτερους κι επεμενε στον Ροντι;
- pani0202
- member
Παιδια μη συγκρινεται το πρωταθλημα Βραζιλιας που ειναι συνηθως ποδοσφαιρο αλανας, με το Ευρωπαικο ποδοσφαιρο. Ειδικα το Ελληνικο πρωταθλημα που ο Ολυμπιακος βρισκει απεναντι του 11 παικτες κατω απο το κεντρο να περιμενουν. Ο Ροντινει ηταν καμμενο χαρτι απο περσι κι ο Μεντι το ειχε δει γι'αυτο τον προοριζε για εξτρεμ κι οχι για μπακ.
Προπονητής της εξέδρας
- Voikon
- newbie
Συμφωνω απολυτα σε ολα. Παρολα αυτα παραμενει καλυτερος απο ολα τα δεξια μπακ που ηρθαν (και μαλλον και τα εξτρεμ).pani0202 wrote: Mon Sep 14, 2026 3:23 pm Παιδια μη συγκρινεται το πρωταθλημα Βραζιλιας που ειναι συνηθως ποδοσφαιρο αλανας, με το Ευρωπαικο ποδοσφαιρο. Ειδικα το Ελληνικο πρωταθλημα που ο Ολυμπιακος βρισκει απεναντι του 11 παικτες κατω απο το κεντρο να περιμενουν. Ο Ροντινει ηταν καμμενο χαρτι απο περσι κι ο Μεντι το ειχε δει γι'αυτο τον προοριζε για εξτρεμ κι οχι για μπακ.
-
sotosg7
- newbie
Ορτέγκα πολύ πολύ αγχωμενος όταν γυρίζει η μπάλα πίσω!!
Πρέπει να κάτσουν να το δουλέψουν αυτό, εκτός κι αν σταματήσουν να του στέλνουν τη μπάλα πίσω με τέτοια συχνότητα.
Πρέπει να το βρούνε λίγο αυτό και να το βελτιώσουν.
Πρέπει να κάτσουν να το δουλέψουν αυτό, εκτός κι αν σταματήσουν να του στέλνουν τη μπάλα πίσω με τέτοια συχνότητα.
Πρέπει να το βρούνε λίγο αυτό και να το βελτιώσουν.
Είναι ομάδα του λαού, Θεός σε ορισμένους, θρησκεία σε φανατικούς, εχθρός σε οργισμένους!!
-
erisgr
- newbie
Δεν νομιζω οτι ειναι κακος ο Ορτεγκα με τα ποδια , το αντίθετο θα ελεγα.
Εγω νομιζω οτι δεν παιζει τοσο εκτος απο τα δοκαρια οσο ο Τζολακης και δεν εχει "γνωριστει " με την αμυνα.
Το οτι δεν βγαινει τοσο εινσι σκομη πιο επικινδυνο γιατι τα δικα μας μπακ, παιζουν ψηλα και προσπαθουν να κοψουν νωρις γιατι δεν ειναι καλοι μες στην.περιοχη. θες καποιον σαν τον Σισε.
Γενικα η αμυνα πασχει απο ηγέτη . Απο εκει ξεκινα το προβλημα.
Εγω νομιζω οτι δεν παιζει τοσο εκτος απο τα δοκαρια οσο ο Τζολακης και δεν εχει "γνωριστει " με την αμυνα.
Το οτι δεν βγαινει τοσο εινσι σκομη πιο επικινδυνο γιατι τα δικα μας μπακ, παιζουν ψηλα και προσπαθουν να κοψουν νωρις γιατι δεν ειναι καλοι μες στην.περιοχη. θες καποιον σαν τον Σισε.
Γενικα η αμυνα πασχει απο ηγέτη . Απο εκει ξεκινα το προβλημα.
- mark
- newbie
Μπραβο στους παιχτες μας του ΟΦΗ.
Τεραστια νικη!
Τεραστια νικη!
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
- fabian estay
- newbie
Να ρωτήσω κάτι εγώ ο άσxετος? Ποιανού φωστήρα μέσα στη ΠΑΕ ήταν η ιδέα να συνεxιστεί ο δανεισμός του Αθανασίου στον ΟΦΗ?? Τον έβλεπα σήμερα και έτριβα τα μάτια μου....Μπράβο στο παιδί για την εξέλιξη του!!!
Αν είχα γεννηθεί άσχημος, κανένας δεν θα ήξερε τον Πελέ...
(George Best)
(George Best)
- mark
- newbie
του μεντιλιμπαρfabian estay wrote: Thu Sep 17, 2026 7:28 pm Να ρωτήσω κάτι εγώ ο άσxετος? Ποιανού φωστήρα μέσα στη ΠΑΕ ήταν η ιδέα να συνεxιστεί ο δανεισμός του Αθανασίου στον ΟΦΗ?? Τον έβλεπα σήμερα και έτριβα τα μάτια μου....Μπράβο στο παιδί για την εξέλιξη του!!!
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!