ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
- chrisgus
- newbie
Re: ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Εσείς εδώ κάτι προσπαθειτε να πείτε τώρα. 
- daskalos
- newbie
Έλα ντε μας πέθαναν σε on-topic ζητήματα

- karteo
- newbie
εντωμεταξυ ειχα φτιαξει ssl certificate και το ειχα βαλει αλλα δεν ειχα χρονο να ψαξω το θεμα με το login. Στο πηξιμο με διαφορα και αυτα ολα στο background μερικες φορες. το tapatalk που δεν παιζει με ενοχλει. δοκιμασα και εκει λιγο να πειραξω το .htaccess αλλα δεν εγινε κατι αλλα δεν εκανα και πολλα λογω ελλειψης χρονους. αν δοκιμασεις πχ να βαλεις https://www.thrylos-fans.net/mobiquo/mobiquo.php η' status.php δεν τα βρισκει ενω ειναι φυσικα εκει στημενα. αν εχεις καμια ιδεα πες μου γιατι να το ψαξω παραπανω δεν βρισκω δυστυχως χρονοrabarivoni wrote: Thu Jun 26, 2025 10:22 amΩραίος, είχα και μια μικρή ελπίδα ότι θα έφτιαχνε και το Tapatalk έτσι, αλλά μπα...karteo wrote: Thu Jun 26, 2025 10:19 amcheck αλλη μιαrabarivoni wrote: Thu Jun 26, 2025 10:16 am
Μπα, δεν άλλαξε κάτι... Ψήνεσαι να μου δώσεις access σε ftp;
το tapatalk οταν παω να κανω publish το φορουμ βγαζει
We are not able to verify the status of the Tapatalk plugin on your site via (http://www.thrylos-fans.net/mobiquo/mobiquo.php). Pls. ensure the forum URL, extenstion and mobiquo directory provided are correct and valid.
that pretty much.
- blue edwards
- newbie
Χαιρομαι που βλεπω παλι γνωστα ονοματα . Δεν εμαθα ποτε τι εγινε και χαθηκε το φορουμ μιας και σαν βλαχογερομπουμερ δεν εχω σοσιαλ κλπ .
Καλη αρχη σας ευχομαι . Επειδη δεν ξερω αν ανηκω σε καποια μαυρη η ασπρη λιστα και δεν εχω κουραγια να ξαναζησω παλια μπιφ μπηκα με νεο ονομα γιατι ευρωλιγκα και φαιναλ φορ χωρις κουβεντουλα δεν λεει . Εχει και μεταγραφες τωρα , μην ξεχνιομαστε .
Καλη αρχη σας ευχομαι . Επειδη δεν ξερω αν ανηκω σε καποια μαυρη η ασπρη λιστα και δεν εχω κουραγια να ξαναζησω παλια μπιφ μπηκα με νεο ονομα γιατι ευρωλιγκα και φαιναλ φορ χωρις κουβεντουλα δεν λεει . Εχει και μεταγραφες τωρα , μην ξεχνιομαστε .
- karteo
- newbie
Δεν υπάρχουν λίστες ρε συ. Δεν έχουμε καν τόση μνήμη πλέον. Απλά το έγραψα γιατί μερικοί κουβαλάνε διαπροσωπικα ενίοτε και δεν πρέπει να συνεχιστούν. Και το παλιό νικ αν θες χρησιμοποιησε το
- daskalos
- newbie
Εγώ νόμιζα το νέο nickname ήταν μπιφ στον ΣταμενιτςΚωνος wrote: Thu Jun 26, 2025 8:56 pm Χαιρομαι που βλεπω παλι γνωστα ονοματα . Δεν εμαθα ποτε τι εγινε και χαθηκε το φορουμ μιας και σαν βλαχογερομπουμερ δεν εχω σοσιαλ κλπ .

- redarmy7
- newbie
και Στάμενιτς να βάλεις για nickname, μπιφ είναιdaskalos wrote: Fri Jun 27, 2025 1:27 pmΕγώ νόμιζα το νέο nickname ήταν μπιφ στον ΣταμενιτςΚωνος wrote: Thu Jun 26, 2025 8:56 pm Χαιρομαι που βλεπω παλι γνωστα ονοματα . Δεν εμαθα ποτε τι εγινε και χαθηκε το φορουμ μιας και σαν βλαχογερομπουμερ δεν εχω σοσιαλ κλπ .
Καλη αρχη σας ευχομαι . Επειδη δεν ξερω αν ανηκω σε καποια μαυρη η ασπρη λιστα και δεν εχω κουραγια να ξαναζησω παλια μπιφ μπηκα με νεο ονομα γιατι ευρωλιγκα και φαιναλ φορ χωρις κουβεντουλα δεν λεει . Εχει και μεταγραφες τωρα , μην ξεχνιομαστε .![]()

- blue edwards
- newbie
Το κωνος ειναι το παρατσουκλι που μου εχουν βγαλει εκει που παιζουμε γιατι πλεον ειμαι μονιμα αραγμενος πισω απο τα 6.75 και ναι παραδεχομαι οτι γκουγκλαρα για να δω μηπως αυτος ο σταμενιτς ειναι κανα καλο κομπο γκαρντ και γλιτωσουμε τις χριστοσταθμησεις του karteo στον μπουλουκο τον μισιτς 

- karteo
- newbie
δεν τον βριζω ρε τον Μεσια-ιτς. δεν εχω κανενα λογο. τι μου εχουν κανει ο Χορνετς δηλαδη?Κωνος wrote: Fri Jun 27, 2025 7:18 pm Το κωνος ειναι το παρατσουκλι που μου εχουν βγαλει εκει που παιζουμε γιατι πλεον ειμαι μονιμα αραγμενος πισω απο τα 6.75 και ναι παραδεχομαι οτι γκουγκλαρα για να δω μηπως αυτος ο σταμενιτς ειναι κανα καλο κομπο γκαρντ και γλιτωσουμε τις χριστοσταθμησεις του karteo στον μπουλουκο τον μισιτς![]()
βασικα ρε με ποιο νικ ησουν παλια? αν θες παρτο παλι να στο αλλαξω στειλε PM
ισως ειναι καλυτερα. ακου Κωνος. φακ ρε. τουλαχιστον βαλε αυτο σαν Avatar
-
- newbie
Στην ζωη υπαρχουν πραγματα που αφηνουν το αποτυπωμα τους...αλλα γινονται σημαδια και αλλα ουλες...οσο ηταν κλειστο ηταν ουλη και πονουσε.
Ειλικρινα απο τα βαθη της καρδιας μου και της ψυχης μου θελω να πω ευχαριστω προσωπικα που λειτουργει παλι..
υπηρχε κενο.
Ειλικρινα απο τα βαθη της καρδιας μου και της ψυχης μου θελω να πω ευχαριστω προσωπικα που λειτουργει παλι..
υπηρχε κενο.