ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

sotosg7
newbie
Reactions:

Re: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Post by sotosg7 »

Θα ξεκινήσω από το τέλος του αγώνα, οι Ιταλοί πανηγύρισαν λες και έκαναν το μεγαλύτερο κατόρθωμα.

Στην έδρα μας λοιπόν ας φροντίσει η ομάδα να τους διασύρει και για τα ξέφρενα τους πανηγύρια.

Απαγορεύεται να να πανηγυρίσει μια ομάδα; Όχι, δεν απαγορεύεται.... αλλά κάπου όπα, στην αρχή της σεζόν είμαστε....

Αυτό που κρατάω εγώ είναι ότι ακόμα και σε μέτρια βραδιά, μπορούσαμε να κερδίσουμε.... ήμασταν μέτριοι και περάσαμε τους 90.

Μπορεί να χάσαμε ένα παιχνίδι, αλλά νομίζω ότι κερδίσαμε πολλά περισσότερα πράγματα που θα φανούν στην πορεία.
Είναι ομάδα του λαού, Θεός σε ορισμένους, θρησκεία σε φανατικούς, εχθρός σε οργισμένους!!
rabarivoni
newbie
Reactions:

Post by rabarivoni »

Έχει γίνει 90s η φάση παιδιά, μας κερδίζουν και πανηγυρίζουν λες και πήραν το Μουντιάλ. Εδώ θα γράψει 30...
stamataggelos
newbie
Reactions:

Post by stamataggelos »

Ρε 'σεις τον πρωταθλητή κέρδισαν και μάλιστα με buzzer. Να μην πανηγυρίσουν? Μην γινόμαστε υπερβολικοί. Επίσης, παρά την κούραση και τις απουσίες, να παραδεχτουμε ότι οι Ιταλοί είναι βελτιωμένοι σε σχέση με πέρυσι.

Φέτος αυτό θα αντιμετωπίσουμε και σε άλλα γήπεδα. Ολοι θα θέλουν να αποδείξουν ότι μπορούν απέναντί μας.
Ολα πήγαν στην άβυσσο για ένα πουκάμισο αδειανό, για μιαν Ελένη.
erisgr
newbie
Reactions:

Post by erisgr »

Πολλα και σημαντικα ειπε ο κοουτς σημερα. Βλεπει πραγματα και αγωνιστικες νοοτροπιες διαφορετικες απο συτο που θελει.
Βεβαια το στατιστικο για τα πιο πολλα μαρκαρισμενα σουτ μπορει να οφειλεται και στην βελτιωση των αντιπαλων.
Επισης συτο το χωρις εδρα για ολη σχεδον την κανονικη περιοδο της ευρωλιγκα μπορει να μας στοιχισει.
mark
member
Reactions:

Post by mark »

Ξερασμα ολα τα γηπεδα αλλα ο Μπαρτζωκας τα ακουει…..
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
cris
newbie
Reactions:

Post by cris »

Πιστεύω ότι θα ειναι δυνατη προσωρινη καταμεστη αρενα το sunel
Tα μαρκαρισμενα σουτ ειναι ποικιλιες Ντορσει και λιγοτερο Βεζενκοφ ο οποιος δεν βλεπει τις περσινες αυτοματοποιησεις
Επισης ειναι πολυ λιγος ο Ward
Η απάντηση στο δίλλημα μεταξύ Ντιαλο η Χεζονια ειναι «και οι δυο» με αυτά τα 3αρια που εχουμε
Δεν υπαρχουν αρκετα κορμια
Post Reply