ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΙΜ

Post Reply
karteo
member
Reactions:

Re: ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΙΜ

Post by karteo »

Gabriel_Knight wrote:
Gabriel_Knight wrote: Thu Sep 17, 2026 3:41 am Hot take
σε λίγο καιρό θα έχουμε τον Μεντιλιμπαρ ως τον 2ο καλύτερο/σπουδαιότερο προπονητή στην ιστορία του Ολυμπιακού (δεν είναι μομφή)
Αλκουαθιλ οε οε οε
Αλκουαθιλ οε οε οε
ΑΛΓΚΟΥΑΘΙΛ ΝΥΑΡΛΑΘΟΤΕΠ ΓΙΟΓΚ-ΣΟΘΟΘ

Sent from my 23127PN0CG using Tapatalk

oikon7
member
Reactions:

Post by oikon7 »

Πολλά κερδισμένα πόιντς για τον αγχωτικό Βάσκο σήμερα που έδεσε κόμπο τον Δανό της ζέλας.
pani0202
member
Reactions:

Post by pani0202 »

Μια χαρα το πηγε ο Βασκος. Ανορθογραφια - κατοπιν εορτης - ο Μαρτινς, αλλα που να ηξερε πριν τον βαλει. Στα χαρτια ηταν σωστη κινηση.
Οσο ειμαστε 11 ειμαστε η καλυτερη ομαδα στο γηπεδο. Αλλα ακομα κι οταν μειναμε με 10 δε κινδυνεψαμε ποτε στην ουσια. Ψαχνομαστε ακομα επιθετικα ομως, θα πρεπει να γινουμε πιο αποτελεσματικοι.
Προπονητής της εξέδρας
mark
member
Reactions:

Post by mark »

pani0202 wrote: Sun Oct 11, 2026 9:33 pm Μια χαρα το πηγε ο Βασκος. Ανορθογραφια - κατοπιν εορτης - ο Μαρτινς, αλλα που να ηξερε πριν τον βαλει. Στα χαρτια ηταν σωστη κινηση.
Οσο ειμαστε 11 ειμαστε η καλυτερη ομαδα στο γηπεδο. Αλλα ακομα κι οταν μειναμε με 10 δε κινδυνεψαμε ποτε στην ουσια. Ψαχνομαστε ακομα επιθετικα ομως, θα πρεπει να γινουμε πιο αποτελεσματικοι.
Εγω δε συμφωνω ουτε για Μαρτινς, γιατι δε μπηκε σε φυσιολογικες συνθηκες. Ασε που με το φαουλ που κερδισε μας κερδισε πολυ χρονο εκει στην αμυνα.

Επισης εφαγε μια καλη μπατσα.
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
Post Reply