ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Δράση - Ελλάδα
- mark
- newbie
Re: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Δράση - Ελλάδα
ενταξει ανοιξε λογαριασμο
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
-
sotosg7
- newbie
Ο τερματζης μας θέλει δουλειά...
Τεράστιο λάθος στη μεγαλύτερη φάση της Λάρισας και παραλίγο να την πληρώσουμε και με πέναλντι, πάλι λάθος.που δεν έπρεπε να κάνει.
Θα μου πεις η υπόλοιπη ομάδα έβγαλε μάτια;
Μέτρια εικόνα για εμένα γενικότερα....
Τεράστιο λάθος στη μεγαλύτερη φάση της Λάρισας και παραλίγο να την πληρώσουμε και με πέναλντι, πάλι λάθος.που δεν έπρεπε να κάνει.
Θα μου πεις η υπόλοιπη ομάδα έβγαλε μάτια;
Μέτρια εικόνα για εμένα γενικότερα....
Είναι ομάδα του λαού, Θεός σε ορισμένους, θρησκεία σε φανατικούς, εχθρός σε οργισμένους!!
- pani0202
- member
Ενταξει, τι περιμενετε με τοσους νεους παικτες που δεν εχουν παιξει μαζι ποτε? Καλοι ειμαστε γενικα. Το καρφωσε κι ο Μεξικανος, ολα καλα μεχρι τωρα.
Προπονητής της εξέδρας
- fabian estay
- newbie
Παρατήρησε κανείς τη κίνηση που έκανε στον πανηγυρισμό του προς την εξέδρα των τυριών με τη προέκταση του xεριού και του καρπού του?? Είναι η αντίστοιxη κίνηση που κάνουν οι Μεξικάνοι για το κωλοδάxτυλο...
Αν είχα γεννηθεί άσχημος, κανένας δεν θα ήξερε τον Πελέ...
(George Best)
(George Best)
- mark
- newbie
τρομπονι αρχιδοπουλε
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
- pani0202
- member
Ωραια η ομαδα στα πρωτα λεπτα του 2ου. Ωραιος ο Φιλης, πολυ ωραιος. Πολυ καλος σημερα κι ο Μαρτινς τον οποιο μολις εβγαλε ο Μεντι. Χαλαρο τριμπαλο μεχρι τωρα.
Προπονητής της εξέδρας
- karteo
- member
και ο φροιλερ πολυ καλοςpani0202 wrote: Wed Sep 02, 2026 6:26 pm Ωραια η ομαδα στα πρωτα λεπτα του 2ου. Ωραιος ο Φιλης, πολυ ωραιος. Πολυ καλος σημερα κι ο Μαρτινς τον οποιο μολις εβγαλε ο Μεντι. Χαλαρο τριμπαλο μεχρι τωρα.
- mark
- newbie
Μυαλο! αυτος μου αρεσει περισσοτερο απο ολους μεχρι τωρα
- pani0202
- member
Ωραια εμφανιση γενικα κι ανετο τετραμπαλο στο τελος. Μου αρεσε πολυ ο Φιλης. Που κρυβοταν αυτος?
Προπονητής της εξέδρας
-
erisgr
- newbie
,Σαν να υπαρχει φως στο περσινο τουνελ.
Και νεο ελληνα παικτη κανονικο ειδαμε, και πολυ σημαντικη η προσθηκη φροιλερ και αν ισχυουν αυτα που λεγονται για τον πουερτα τοτε εχουμε κανει στον αξονα σημαντικες κινησεις σοβαροτητας και ουσιας . Οπως και με τον σκανδιναβο μπακ.
Για το σεντερ φορ δεν ξερω ακομη αλλα και για ολους Σα ,Ροκα κτλ πρεπει να τους δουμε στα δυσκολα και στα σκληρα παιχνιδια . Γιατι μοιαζουμε λιγο δαντελα.
Παντως εγιναν κινησεις που υποστηριζουν ως ενα σημειο τις δηλωσεις του προεδρου .
Τωρα μενει να μην μπερδευτει ο προπονητης με τιποτα μυστηριες ιδέες και βεβαια να προλαβει την προετοιμασια γιατι Α
Με αλλη ομαδα εκανε προετοιμασια.
Και νεο ελληνα παικτη κανονικο ειδαμε, και πολυ σημαντικη η προσθηκη φροιλερ και αν ισχυουν αυτα που λεγονται για τον πουερτα τοτε εχουμε κανει στον αξονα σημαντικες κινησεις σοβαροτητας και ουσιας . Οπως και με τον σκανδιναβο μπακ.
Για το σεντερ φορ δεν ξερω ακομη αλλα και για ολους Σα ,Ροκα κτλ πρεπει να τους δουμε στα δυσκολα και στα σκληρα παιχνιδια . Γιατι μοιαζουμε λιγο δαντελα.
Παντως εγιναν κινησεις που υποστηριζουν ως ενα σημειο τις δηλωσεις του προεδρου .
Τωρα μενει να μην μπερδευτει ο προπονητης με τιποτα μυστηριες ιδέες και βεβαια να προλαβει την προετοιμασια γιατι Α
Με αλλη ομαδα εκανε προετοιμασια.