ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
-
- newbie
Re: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ελεγα να γραψω πολλά αλλά δεν χρειάζεται. Καλώς σας ξαναβρήκαμε. Κι ευχαριστούμε.
- καναπές
- newbie
metallica newbie βλέπω στα νέα μέλη. Μια ζωή νιούμπης αυτό το παιδί.
-
- newbie
Κάποια μέταλλα δεν σκουριάζουν ποτέ κύριε καναπέ μας...
(αν το φόρουμ έχει σοβαρή διαχειριστική ομάδα τρώω άμεσο εβδομαδιαίο μπαν για το ελεεινό αστείο - απλά τεστάρω τα νερά)
(αν το φόρουμ έχει σοβαρή διαχειριστική ομάδα τρώω άμεσο εβδομαδιαίο μπαν για το ελεεινό αστείο - απλά τεστάρω τα νερά)
- mark
- newbie
ρε ειστε με τα καλα σας?
φορουμ? δε σας αρεσε που με την ησυχια μας πηραμε ευρωπαικο? Στο ποδοσφαιρο...γιατι στο μπασκετ ο κουβας εχει παει συννεφο...
φορουμ? δε σας αρεσε που με την ησυχια μας πηραμε ευρωπαικο? Στο ποδοσφαιρο...γιατι στο μπασκετ ο κουβας εχει παει συννεφο...
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
-
- newbie
Μέχρι τις αρχές του καλοκαιρού, πάταγα το link για να βεβαιωθώ ότι το φόρουμ ήταν πεσμένο. Πέρασε καιρός από την τελευταία φορά, σήμερα το πατάω κατά λάθος και τί βλέπουν τα μάτια μου; Μισό, έχω μία κλήση από άγνωστο αριθμό από Ιταλία στο κινητό μου, επανέρχομαι...
- karteo
- newbie
αν ειναι απο την πρωην βασιλικη οικογενεια της Ιταλιας και σου δωσει και 1εκ δολλαριο που δεν μπορει να τα βγαλει απο τη χωρα εγω μπορω να βοηθηκωsir Mihas wrote: Wed Sep 10, 2025 12:24 pm Μέχρι τις αρχές του καλοκαιρού, πάταγα το link για να βεβαιωθώ ότι το φόρουμ ήταν πεσμένο. Πέρασε καιρός από την τελευταία φορά, σήμερα το πατάω κατά λάθος και τί βλέπουν τα μάτια μου; Μισό, έχω μία κλήση από άγνωστο αριθμό από Ιταλία στο κινητό μου, επανέρχομαι...
- pani0202
- newbie
Καλα ρε, ανεβηκε ξανα το φορουμ και κανενας δεν ενημερωσε τον Μιχα? Ελεος ρε! Κοκκινη καρτα!
Προπονητής της εξέδρας
- oikon7
- newbie
Μόνο καλό νέο της εβδομάδας η επανεμφάνιση Μίχα στο φόρουμ. Είχα αρχίσει να πιστεύω ότι απλά μας έχει κλασμένους, τελικά ήταν απλώς στην κοσμάρα του.