ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Post Reply
admin
Site Admin
Reactions:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Post by admin »

....
erisgr
newbie
Reactions:

Re: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Post by erisgr »

Ελεγα να γραψω πολλά αλλά δεν χρειάζεται. Καλώς σας ξαναβρήκαμε. Κι ευχαριστούμε.
καναπές
newbie
Reactions:

Post by καναπές »

metallica newbie βλέπω στα νέα μέλη. Μια ζωή νιούμπης αυτό το παιδί.
metallica
newbie
Reactions:

Post by metallica »

Κάποια μέταλλα δεν σκουριάζουν ποτέ κύριε καναπέ μας...

(αν το φόρουμ έχει σοβαρή διαχειριστική ομάδα τρώω άμεσο εβδομαδιαίο μπαν για το ελεεινό αστείο - απλά τεστάρω τα νερά)
mark
newbie
Reactions:

Post by mark »

ρε ειστε με τα καλα σας?

φορουμ? δε σας αρεσε που με την ησυχια μας πηραμε ευρωπαικο? Στο ποδοσφαιρο...γιατι στο μπασκετ ο κουβας εχει παει συννεφο...
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
sir Mihas
newbie
Reactions:

Post by sir Mihas »

Μέχρι τις αρχές του καλοκαιρού, πάταγα το link για να βεβαιωθώ ότι το φόρουμ ήταν πεσμένο. Πέρασε καιρός από την τελευταία φορά, σήμερα το πατάω κατά λάθος και τί βλέπουν τα μάτια μου; Μισό, έχω μία κλήση από άγνωστο αριθμό από Ιταλία στο κινητό μου, επανέρχομαι...
karteo
newbie
Reactions:

Post by karteo »

sir Mihas wrote: Wed Sep 10, 2025 12:24 pm Μέχρι τις αρχές του καλοκαιρού, πάταγα το link για να βεβαιωθώ ότι το φόρουμ ήταν πεσμένο. Πέρασε καιρός από την τελευταία φορά, σήμερα το πατάω κατά λάθος και τί βλέπουν τα μάτια μου; Μισό, έχω μία κλήση από άγνωστο αριθμό από Ιταλία στο κινητό μου, επανέρχομαι...
αν ειναι απο την πρωην βασιλικη οικογενεια της Ιταλιας και σου δωσει και 1εκ δολλαριο που δεν μπορει να τα βγαλει απο τη χωρα εγω μπορω να βοηθηκω
pani0202
newbie
Reactions:

Post by pani0202 »

Καλα ρε, ανεβηκε ξανα το φορουμ και κανενας δεν ενημερωσε τον Μιχα? Ελεος ρε! Κοκκινη καρτα!
Προπονητής της εξέδρας
oikon7
newbie
Reactions:

Post by oikon7 »

Μόνο καλό νέο της εβδομάδας η επανεμφάνιση Μίχα στο φόρουμ. Είχα αρχίσει να πιστεύω ότι απλά μας έχει κλασμένους, τελικά ήταν απλώς στην κοσμάρα του. :lol:
Post Reply