Ζοτς, θα μετανιώσεις για όλα τα του Σωλήνα.
Ζέλες, θα τον αποκαθηλώσετε και αυτόν, σας το υποσχόμαστε.
ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΟΜΑΔΑΣ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ
- oikon7
- newbie
- oikon7
- newbie
Re: ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΟΜΑΔΑΣ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ
Επιτέλους έφυγε ο Γιάννης από το νεκροταφείο ξυλοκόπων, το Μιλγουόκι.
Ακόμα και να μην του βγει το Μαϊάμι, η επόμενη μετακίνηση σε κάτι καλύτερο θα είναι πολύ πιο εύκολη πλέον.
Ακόμα και να μην του βγει το Μαϊάμι, η επόμενη μετακίνηση σε κάτι καλύτερο θα είναι πολύ πιο εύκολη πλέον.
- oikon7
- newbie
Λοιπόν... τα έλεγα και στον αδερφό μου σήμερα: καλό το Μουντιάλ, αλλά πλέον δηλώνω φαν του WNBA πρωτίστως. Κλωτσίδια, μπουνίδια, βρισίδια, μαλλιοτραβήγματα, τρίποντα.
Μακράν το πιο ανδρικό αθλητικό θέαμα πλέον, ενώ όλα τα υπόλοιπα έχουν φλωρέψει σε μέγιστο βαθμό.
Πάει να κάνει μπάσιμο για λέι-απ η άλλη και η αντίπαλος της βάζει ΕΠΙΤΗΔΕΣ το δάκτυλο στο μάτι.
ΔΕΟΣ.
Μακράν το πιο ανδρικό αθλητικό θέαμα πλέον, ενώ όλα τα υπόλοιπα έχουν φλωρέψει σε μέγιστο βαθμό.
Πάει να κάνει μπάσιμο για λέι-απ η άλλη και η αντίπαλος της βάζει ΕΠΙΤΗΔΕΣ το δάκτυλο στο μάτι.
ΔΕΟΣ.
- karteo
- member
Επιτέλους κάποιος το είπε. Και τι λατρεία το Σοφακιoikon7 wrote:Λοιπόν... τα έλεγα και στον αδερφό μου σήμερα: καλό το Μουντιάλ, αλλά πλέον δηλώνω φαν του WNBA πρωτίστως. Κλωτσίδια, μπουνίδια, βρισίδια, μαλλιοτραβήγματα, τρίποντα.
ΔΕΟΣ.
Sent from my 23127PN0CG using Tapatalk
- Loukretia
- newbie
Όποιος πιστευει ότι οι γυναίκες δεν είναι ανταγωνιστικές φουλ και αμείλικτες, είναι γελασμένοςoikon7 wrote:Λοιπόν... τα έλεγα και στον αδερφό μου σήμερα: καλό το Μουντιάλ, αλλά πλέον δηλώνω φαν του WNBA πρωτίστως. Κλωτσίδια, μπουνίδια, βρισίδια, μαλλιοτραβήγματα, τρίποντα.
ΔΕΟΣ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk