ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΟΜΑΔΑΣ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ

Post Reply
oikon7
newbie
Reactions:

Re: ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΟΜΑΔΑΣ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ

Post by oikon7 »

Ζοτς, θα μετανιώσεις για όλα τα του Σωλήνα.

Ζέλες, θα τον αποκαθηλώσετε και αυτόν, σας το υποσχόμαστε.
oikon7
newbie
Reactions:

Post by oikon7 »

Επιτέλους έφυγε ο Γιάννης από το νεκροταφείο ξυλοκόπων, το Μιλγουόκι.
Ακόμα και να μην του βγει το Μαϊάμι, η επόμενη μετακίνηση σε κάτι καλύτερο θα είναι πολύ πιο εύκολη πλέον.
oikon7
newbie
Reactions:

Post by oikon7 »

Λοιπόν... τα έλεγα και στον αδερφό μου σήμερα: καλό το Μουντιάλ, αλλά πλέον δηλώνω φαν του WNBA πρωτίστως. Κλωτσίδια, μπουνίδια, βρισίδια, μαλλιοτραβήγματα, τρίποντα.

Μακράν το πιο ανδρικό αθλητικό θέαμα πλέον, ενώ όλα τα υπόλοιπα έχουν φλωρέψει σε μέγιστο βαθμό.

Πάει να κάνει μπάσιμο για λέι-απ η άλλη και η αντίπαλος της βάζει ΕΠΙΤΗΔΕΣ το δάκτυλο στο μάτι.

ΔΕΟΣ.
karteo
member
Reactions:

Post by karteo »

oikon7 wrote:Λοιπόν... τα έλεγα και στον αδερφό μου σήμερα: καλό το Μουντιάλ, αλλά πλέον δηλώνω φαν του WNBA πρωτίστως. Κλωτσίδια, μπουνίδια, βρισίδια, μαλλιοτραβήγματα, τρίποντα.

Μακράν το πιο ανδρικό αθλητικό θέαμα πλέον, ενώ όλα τα υπόλοιπα έχουν φλωρέψει σε μέγιστο βαθμό.

Πάει να κάνει μπάσιμο για λέι-απ η άλλη και η αντίπαλος της βάζει ΕΠΙΤΗΔΕΣ το δάκτυλο στο μάτι.

ΔΕΟΣ.
Επιτέλους κάποιος το είπε. Και τι λατρεία το Σοφακι

Sent from my 23127PN0CG using Tapatalk

Loukretia
newbie
Reactions:

Post by Loukretia »

oikon7 wrote:Λοιπόν... τα έλεγα και στον αδερφό μου σήμερα: καλό το Μουντιάλ, αλλά πλέον δηλώνω φαν του WNBA πρωτίστως. Κλωτσίδια, μπουνίδια, βρισίδια, μαλλιοτραβήγματα, τρίποντα.

ΔΕΟΣ.
Όποιος πιστευει ότι οι γυναίκες δεν είναι ανταγωνιστικές φουλ και αμείλικτες, είναι γελασμένος

Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Post Reply