ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Post Reply
cris
newbie
Reactions:

Re: ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Post by cris »

"οι άνθρωποι της ναυτιλίας που δεν έχουν ανάγκη κανέναν" όμως κατεβάζουν το καζίνο τους από την Πάρνηθα στο...Μαρούσι οπότε αν θέλουν να κάνουν τέτοιες δουλειές δεν μπορούν να χουν και ανοιχτό jihad με την κυβέρνηση
την οποιαδήποτε
οσο ο ΒΜ παίζει τόσο ενεργό αντιπολιτευτικό ρόλο (αυτή τη στιγμή είναι ο κύριος επιχειρηματικός και μιντιακός πόλος) δε νομιζω να δωσουν άδεια ούτε για 15 εκατοστά ύψος
οπως λες η λεω εγω τουλάχιστον πρέπει ν αποφασίσει τι θελει να ειναι, από ένα μέγεθος και πάνω δεν μπορείς να είσαι τα πάντα όλα, ειδικά στην Ελλάδα, αυτό πάντα καταλήγει άσχημα.
karteo
member
Reactions:

Re: ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Post by karteo »

cris wrote: Sun Jul 05, 2026 12:48 pm "οι άνθρωποι της ναυτιλίας που δεν έχουν ανάγκη κανέναν" όμως κατεβάζουν το καζίνο τους από την Πάρνηθα στο...Μαρούσι οπότε αν θέλουν να κάνουν τέτοιες δουλειές δεν μπορούν να χουν και ανοιχτό jihad με την κυβέρνηση
την οποιαδήποτε
οσο ο ΒΜ παίζει τόσο ενεργό αντιπολιτευτικό ρόλο (αυτή τη στιγμή είναι ο κύριος επιχειρηματικός και μιντιακός πόλος) δε νομιζω να δωσουν άδεια ούτε για 15 εκατοστά ύψος
οπως λες η λεω εγω τουλάχιστον πρέπει ν αποφασίσει τι θελει να ειναι, από ένα μέγεθος και πάνω δεν μπορείς να είσαι τα πάντα όλα, ειδικά στην Ελλάδα, αυτό πάντα καταλήγει άσχημα.
βεβαια μετα ειχε βγει ο προεδρος των ελληνων εφοπλιστων και ζητησε συγγνωμη αλλα του ξεφυγε του Λασκαριδη και δειχνει μια νοοτροπια.

το προβλημα ομως ειναι αυτο που λες. και εγω δεν πιστευω οτι θα γινει τιποτε αν δεν το παρει αλλιως. γιατι αλλο κριτικη και αλλο γιαμαλη, λαζοπουλος, συριγος και τα αλλα παιδια που ειναι εκει με συγκεκριμενο ρολο. υπαρχουν παντως καποιες αμυδρες ενδειξεις οτι μαζευεται λιγο το πραγμα.
Post Reply