ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Post Reply
Rower
newbie
Reactions:

Re: ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Post by Rower »

LeRoi wrote: Wed Sep 09, 2026 12:28 pm Η θύρα 7 δεν εκφράζει άποψη, εκδίδει μανιφέστα.

Και άμα λάχει ρίχνει και ένα απαγορευτικό στην αποθέωση Μεντιλίμπαρ. Δημοκρατικά πάντα.
Οι οποιοι αποθεωτες απωθεωνουν τον Μεντιλιμπαρ για ποιο συγκεκριμενο λογο? Για την εικονα της ομαδας η για καποιο αγνωστο λογο που μπορει να εξηγηθει μεταφυσικα?
mark
newbie
Reactions:

Post by mark »

LeRoi wrote: Wed Sep 09, 2026 11:33 am
Rower wrote: Wed Sep 09, 2026 11:26 am Τα περι ξεπεσμου επειδη ενδεχεται να αλλαξει η ομαδα ενα προπονητη οταν η απομακρυνση καποιου αλλου οχι απο διοικηση αλλα απο τους οπαδους με κορνεδες που για αυτον τον τροπο απομακρυνσης μερικοι καμαρωναν, το προσπερναω.
Ξεπεσμός είναι να μην έχεις τα @@ ως Διοίκηση να λήξεις αντρίκια μία συνεργασία που δεν δείχνει να βαδίζει καλά και να βάζεις τα minions να κάνουν τη βρώμικη δουλειά σου.

Και δεν ξέρω σε ποιον αναφέρεσαι, αλλά όταν έπεφταν οι κορνέδες εγώ ήμουν 12 και ουδόλως κολακευτική θεωρώ εκείνη την περίοδο για την ομάδα.

Δεν θα κάνουμε τώρα και το μαύρο, άσπρο για να ξεπλύνουμε τις αντικειμενικές ευθύνες κάθε πολυεκατομμυριούχου.

Ο Ολυμπιακός είναι πάνω από τον Πρόεδρο και τον προπονητή του. Αν αυτές οι πρακτικές σε εκφράζουν, φαντάζομαι εκτιμάς και τον Τράκη και τις πρακτικές του.
To parking πάντως δεν το ενορχήστρωσε και επέτρεψε ούτε ο Τράκης ούτε ο Βαγγέλας...
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
mark
newbie
Reactions:

Post by mark »

LeRoi wrote: Wed Sep 09, 2026 12:11 pm
mark wrote: Wed Sep 09, 2026 12:06 pm ρε μαγκιτες 5 ευρω εισοδο ειχε! Ελατε και φωναξτε μεντιλιμπαρ αφου ειστε απο το 20000 που κανουν κερκιδα μονοι τους χωρις την 7 την επομενη φορα...να εχετε και ιδια αποψη για το συμβαινει στο γηπεδο :lol: :lol: :lol:
Sorry, δεν ήξερα ότι για να εκφράσω άποψη θα πρέπει να έρθω στο γήπεδο.

Τώρα βέβαια που το ξανασκέφτομαι, καλύτερα όχι. Γιατί μπορεί και να μου την πέσει κανένας ούγκανος.

«Θύρα 7 ουγκ, δεν θα φωνάξεις το όνομα Μεντιλίμπαρ, ουγκ».
Αφενός εσύ παίρνεις σα δεδομένου κάτι που σου δώσανε μασημένο και το βάζεις στο στόμα σου. Αφετέρου θεωρείς σα δεδομένο και κάνεις προπαγάνδα ότι προέρχεται από τη Διοίκηση.

Επίσης αναφέρθηκε από τον καναπε οτι 15-20k κόσμου αποθέωσαν τον Μεντιλίμπαρ (ειρωνικά προφανώς σχολιάζω εγώ...ότι χωρίς την 7 το μόνο που μπορεί να κάνει το γήπεδο είναι να διαλέξει αν τα πατατάκια θα έχουν ρίγανη).

Και να για να έχεις άποψη ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ πρέπει να πηγαίνεις στο γήπεδο. Όχι για να έχεις άποψη γενικά....

Και ξαναλέω εμείς λέμε τις απόψεις μας ΑΝΩΝΥΜΑ. Τα πρωτοκλασάτα στελέχη της 7 (είτε είναι και στη Διοίκηση μην ξεχνάμε ή όχι) το κάνουν επώνυμα και κρίνονται για αυτό.

ΥΓ: Ζω για τη μέρα που κάποτε θα διατυπώνονται απόψεις χωρίς ανάγκη για δίπολο σε αυτό το μπουρδέλο το Ελλαδιστάν. Αν δε μπει ταμπέλα στην άποψη ή διπολο είτε σε αθλητικά είτε σε πολιτικά δε μπορεί να γίνει συζήτηση. Ξαφνικά έχει οδηγηθεί η συζήτηση σε Μεντιλιμπαριακός - Μαρινακικός λες και δε μπορούν και οι 2 να έχουν κόσμο που κρίνει εξίσου δίκαια και τα καλά και τα στραβά του καθενός.
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
LeRoi
newbie
Reactions:

Post by LeRoi »

Επειδή ας πούμε όποιος είναι υπέρ της παραμονής Μεντιλίμπαρ είναι αυτομάτως και κατά της παραμονής Μαρινάκη.

Λες και τέθηκε ποτέ ζήτημα αλλαγής προέδρου και διοίκησης... :roll:

Το ότι η 7 είναι κατευθυνόμενη από την εκάστοτε διοίκηση δεν το αμφισβητεί ούτε το πιο αρρωστημένο μέλος της.

Δηλαδή κάπου να αποδεχτούμε την αντικειμενική πραγματικότητα, μπας και συνεννοηθούμε στα υπόλοιπα.

Και όπως είπε και ο καναπές, ας τον διώξουν χθες. Αλλά οι πούστικες τακτικές με την 7 σε ρόλο ρυθμιστή ενοχλούν ή θα έπρεπε να ενοχλούν κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο.
Rower
newbie
Reactions:

Post by Rower »

Eνω η αποδεκτη αντικειμενικη πραγματικοτητα λχ ειναι οτι οποιος (οργανωμενος η ανοργανωτος) δεν πειθεται πια απο τον Μεντιλιμπαρ και θεωρει οτι εχει κλεισει τον κυκλο του ειναι καθοδηγουμενος απο την διοικηση.

Ειπαμε να ειναι τυφλη η δικαιοσυνη αλλα οχι και η πραγματικοτητα ....
LeRoi
newbie
Reactions:

Post by LeRoi »

Rower wrote: Wed Sep 09, 2026 1:16 pm Eνω η αποδεκτη αντικειμενικη πραγματικοτητα λχ ειναι οτι οποιος (οργανωμενος η ανοργανωτος) δεν πειθεται πια απο τον Μεντιλιμπαρ και θεωρει οτι εχει κλεισει τον κυκλο του ειναι καθοδηγουμενος απο την διοικηση.

Κρυμμένος πίσω από το δάχτυλό σου παραμένεις ορατός πάντως. FYI.
Rower
newbie
Reactions:

Post by Rower »

LeRoi wrote: Wed Sep 09, 2026 1:24 pm
Rower wrote: Wed Sep 09, 2026 1:16 pm Eνω η αποδεκτη αντικειμενικη πραγματικοτητα λχ ειναι οτι οποιος (οργανωμενος η ανοργανωτος) δεν πειθεται πια απο τον Μεντιλιμπαρ και θεωρει οτι εχει κλεισει τον κυκλο του ειναι καθοδηγουμενος απο την διοικηση.

Κρυμμένος πίσω από το δάχτυλό σου παραμένεις ορατός πάντως. FYI.
Ειπαμε να λεμε καμμια μαλακια για να περναει η ωρα αλλα εσυ το παρακανες.

Ποτε δεν εχω κρυφτει απο κανεναν. Ολοι με ξερουν σε αντιθεση με σενα και την φασιστική σου διαθεση να κατηγορεις χωρις να γνωριζεις.
mark
newbie
Reactions:

Post by mark »

LeRoi wrote: Wed Sep 09, 2026 1:10 pm Επειδή ας πούμε όποιος είναι υπέρ της παραμονής Μεντιλίμπαρ είναι αυτομάτως και κατά της παραμονής Μαρινάκη.

Λες και τέθηκε ποτέ ζήτημα αλλαγής προέδρου και διοίκησης... :roll:

Το ότι η 7 είναι κατευθυνόμενη από την εκάστοτε διοίκηση δεν το αμφισβητεί ούτε το πιο αρρωστημένο μέλος της.

Δηλαδή κάπου να αποδεχτούμε την αντικειμενική πραγματικότητα, μπας και συνεννοηθούμε στα υπόλοιπα.

Και όπως είπε και ο καναπές, ας τον διώξουν χθες. Αλλά οι πούστικες τακτικές με την 7 σε ρόλο ρυθμιστή ενοχλούν ή θα έπρεπε να ενοχλούν κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο.
Κοίταξε να δεις φίλε. Επειδή κάποιους μας είχαν στοχοποιήσει...για να υπάρχουν τα forum και οι ελεύθερες απόψεις που έχετε όλοι καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί και να έχουμε λίγο μια πιο καλόπιστη προσέγγιση ;) ...

Και επειδή επίσης από σπόντα έχει τύχει να είμαι και σε συζητήσεις και συναντήσεις με εμπλεκόμενους από όσους κρίνουμε (από τον καναπέ και το Χ) και είμαι σε θέση να καταλαβαίνω πως και γιατί συμβαίνουν κάποια πράγματα πολλές φορές τα φαινόμενα μπορεί και να απατούν ;) Επίσης μην ξεχνάς ότι στις ''αυλές'' δεν εκτελούν πάντα τις εντολές το αφεντικού....πολλές φορές συμφωνούν με αυτές για να γλύψουν ή για να πάρουν αβάντες ή ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι κάνουν αυτό.
Post Reply