Οι οποιοι αποθεωτες απωθεωνουν τον Μεντιλιμπαρ για ποιο συγκεκριμενο λογο? Για την εικονα της ομαδας η για καποιο αγνωστο λογο που μπορει να εξηγηθει μεταφυσικα?LeRoi wrote: Wed Sep 09, 2026 12:28 pm Η θύρα 7 δεν εκφράζει άποψη, εκδίδει μανιφέστα.
Και άμα λάχει ρίχνει και ένα απαγορευτικό στην αποθέωση Μεντιλίμπαρ. Δημοκρατικά πάντα.
ΔΙΟΙΚΗΣΗ
-
Rower
- newbie
Re: ΔΙΟΙΚΗΣΗ
- mark
- newbie
To parking πάντως δεν το ενορχήστρωσε και επέτρεψε ούτε ο Τράκης ούτε ο Βαγγέλας...LeRoi wrote: Wed Sep 09, 2026 11:33 amΞεπεσμός είναι να μην έχεις τα @@ ως Διοίκηση να λήξεις αντρίκια μία συνεργασία που δεν δείχνει να βαδίζει καλά και να βάζεις τα minions να κάνουν τη βρώμικη δουλειά σου.Rower wrote: Wed Sep 09, 2026 11:26 am Τα περι ξεπεσμου επειδη ενδεχεται να αλλαξει η ομαδα ενα προπονητη οταν η απομακρυνση καποιου αλλου οχι απο διοικηση αλλα απο τους οπαδους με κορνεδες που για αυτον τον τροπο απομακρυνσης μερικοι καμαρωναν, το προσπερναω.
Και δεν ξέρω σε ποιον αναφέρεσαι, αλλά όταν έπεφταν οι κορνέδες εγώ ήμουν 12 και ουδόλως κολακευτική θεωρώ εκείνη την περίοδο για την ομάδα.
Δεν θα κάνουμε τώρα και το μαύρο, άσπρο για να ξεπλύνουμε τις αντικειμενικές ευθύνες κάθε πολυεκατομμυριούχου.
Ο Ολυμπιακός είναι πάνω από τον Πρόεδρο και τον προπονητή του. Αν αυτές οι πρακτικές σε εκφράζουν, φαντάζομαι εκτιμάς και τον Τράκη και τις πρακτικές του.
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
- mark
- newbie
Αφενός εσύ παίρνεις σα δεδομένου κάτι που σου δώσανε μασημένο και το βάζεις στο στόμα σου. Αφετέρου θεωρείς σα δεδομένο και κάνεις προπαγάνδα ότι προέρχεται από τη Διοίκηση.LeRoi wrote: Wed Sep 09, 2026 12:11 pmSorry, δεν ήξερα ότι για να εκφράσω άποψη θα πρέπει να έρθω στο γήπεδο.mark wrote: Wed Sep 09, 2026 12:06 pm ρε μαγκιτες 5 ευρω εισοδο ειχε! Ελατε και φωναξτε μεντιλιμπαρ αφου ειστε απο το 20000 που κανουν κερκιδα μονοι τους χωρις την 7 την επομενη φορα...να εχετε και ιδια αποψη για το συμβαινει στο γηπεδο![]()
![]()
![]()
Τώρα βέβαια που το ξανασκέφτομαι, καλύτερα όχι. Γιατί μπορεί και να μου την πέσει κανένας ούγκανος.
«Θύρα 7 ουγκ, δεν θα φωνάξεις το όνομα Μεντιλίμπαρ, ουγκ».
Επίσης αναφέρθηκε από τον καναπε οτι 15-20k κόσμου αποθέωσαν τον Μεντιλίμπαρ (ειρωνικά προφανώς σχολιάζω εγώ...ότι χωρίς την 7 το μόνο που μπορεί να κάνει το γήπεδο είναι να διαλέξει αν τα πατατάκια θα έχουν ρίγανη).
Και να για να έχεις άποψη ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ πρέπει να πηγαίνεις στο γήπεδο. Όχι για να έχεις άποψη γενικά....
Και ξαναλέω εμείς λέμε τις απόψεις μας ΑΝΩΝΥΜΑ. Τα πρωτοκλασάτα στελέχη της 7 (είτε είναι και στη Διοίκηση μην ξεχνάμε ή όχι) το κάνουν επώνυμα και κρίνονται για αυτό.
ΥΓ: Ζω για τη μέρα που κάποτε θα διατυπώνονται απόψεις χωρίς ανάγκη για δίπολο σε αυτό το μπουρδέλο το Ελλαδιστάν. Αν δε μπει ταμπέλα στην άποψη ή διπολο είτε σε αθλητικά είτε σε πολιτικά δε μπορεί να γίνει συζήτηση. Ξαφνικά έχει οδηγηθεί η συζήτηση σε Μεντιλιμπαριακός - Μαρινακικός λες και δε μπορούν και οι 2 να έχουν κόσμο που κρίνει εξίσου δίκαια και τα καλά και τα στραβά του καθενός.
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
- LeRoi
- newbie
Επειδή ας πούμε όποιος είναι υπέρ της παραμονής Μεντιλίμπαρ είναι αυτομάτως και κατά της παραμονής Μαρινάκη.
Λες και τέθηκε ποτέ ζήτημα αλλαγής προέδρου και διοίκησης...
Το ότι η 7 είναι κατευθυνόμενη από την εκάστοτε διοίκηση δεν το αμφισβητεί ούτε το πιο αρρωστημένο μέλος της.
Δηλαδή κάπου να αποδεχτούμε την αντικειμενική πραγματικότητα, μπας και συνεννοηθούμε στα υπόλοιπα.
Και όπως είπε και ο καναπές, ας τον διώξουν χθες. Αλλά οι πούστικες τακτικές με την 7 σε ρόλο ρυθμιστή ενοχλούν ή θα έπρεπε να ενοχλούν κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο.
Λες και τέθηκε ποτέ ζήτημα αλλαγής προέδρου και διοίκησης...
Το ότι η 7 είναι κατευθυνόμενη από την εκάστοτε διοίκηση δεν το αμφισβητεί ούτε το πιο αρρωστημένο μέλος της.
Δηλαδή κάπου να αποδεχτούμε την αντικειμενική πραγματικότητα, μπας και συνεννοηθούμε στα υπόλοιπα.
Και όπως είπε και ο καναπές, ας τον διώξουν χθες. Αλλά οι πούστικες τακτικές με την 7 σε ρόλο ρυθμιστή ενοχλούν ή θα έπρεπε να ενοχλούν κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο.
-
Rower
- newbie
Eνω η αποδεκτη αντικειμενικη πραγματικοτητα λχ ειναι οτι οποιος (οργανωμενος η ανοργανωτος) δεν πειθεται πια απο τον Μεντιλιμπαρ και θεωρει οτι εχει κλεισει τον κυκλο του ειναι καθοδηγουμενος απο την διοικηση.
Ειπαμε να ειναι τυφλη η δικαιοσυνη αλλα οχι και η πραγματικοτητα ....
- LeRoi
- newbie
Κρυμμένος πίσω από το δάχτυλό σου παραμένεις ορατός πάντως. FYI.Rower wrote: Wed Sep 09, 2026 1:16 pm Eνω η αποδεκτη αντικειμενικη πραγματικοτητα λχ ειναι οτι οποιος (οργανωμενος η ανοργανωτος) δεν πειθεται πια απο τον Μεντιλιμπαρ και θεωρει οτι εχει κλεισει τον κυκλο του ειναι καθοδηγουμενος απο την διοικηση.
-
Rower
- newbie
Ειπαμε να λεμε καμμια μαλακια για να περναει η ωρα αλλα εσυ το παρακανες.LeRoi wrote: Wed Sep 09, 2026 1:24 pmΚρυμμένος πίσω από το δάχτυλό σου παραμένεις ορατός πάντως. FYI.Rower wrote: Wed Sep 09, 2026 1:16 pm Eνω η αποδεκτη αντικειμενικη πραγματικοτητα λχ ειναι οτι οποιος (οργανωμενος η ανοργανωτος) δεν πειθεται πια απο τον Μεντιλιμπαρ και θεωρει οτι εχει κλεισει τον κυκλο του ειναι καθοδηγουμενος απο την διοικηση.
Ποτε δεν εχω κρυφτει απο κανεναν. Ολοι με ξερουν σε αντιθεση με σενα και την φασιστική σου διαθεση να κατηγορεις χωρις να γνωριζεις.
- mark
- newbie
Κοίταξε να δεις φίλε. Επειδή κάποιους μας είχαν στοχοποιήσει...για να υπάρχουν τα forum και οι ελεύθερες απόψεις που έχετε όλοι καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί και να έχουμε λίγο μια πιο καλόπιστη προσέγγισηLeRoi wrote: Wed Sep 09, 2026 1:10 pm Επειδή ας πούμε όποιος είναι υπέρ της παραμονής Μεντιλίμπαρ είναι αυτομάτως και κατά της παραμονής Μαρινάκη.
Λες και τέθηκε ποτέ ζήτημα αλλαγής προέδρου και διοίκησης...![]()
Και επειδή επίσης από σπόντα έχει τύχει να είμαι και σε συζητήσεις και συναντήσεις με εμπλεκόμενους από όσους κρίνουμε (από τον καναπέ και το Χ) και είμαι σε θέση να καταλαβαίνω πως και γιατί συμβαίνουν κάποια πράγματα πολλές φορές τα φαινόμενα μπορεί και να απατούν
- pani0202
- member
Το μεγαλο λαθος της διοικησης ηταν οτι δεν εκλεισε τον κυκλο Μεντι τον Μαη, και μετα δεν τον εκλεισε παλι πριν 1-2 εβδομαδες μετα την κουβεντα με τον Μαρινακη. Βγαινοντας απο εκεινη την κουβεντα ο Μαρινακης ειπε ξεκαθαρα οτι ζητησε απο τον Μεντι να αλλαξει πραγματα στην ομαδα, να σταματησει τις γιομες και τις σεντρες και να δουμε εναν διαφορετικο Ολυμπιακο. Τι ειδαμε απο τοτε στο γηπεδο? Τα ιδια που εκανε ο Μεντι και πριν απο αυτη την κουβεντα
Ο Μεντι δε θα αλλαξει τους τροπους του στα 65, και καλα θα κανει. Αυτος ηταν οταν ηρθε, αυτος συνεχιζει να ειναι και σημερα. Πρεσβευει ενα συγκεκριμενο ποδοσφαιρο το οποιο πρφανως δεν αρεσει πλεον στον Μαρινακη και τη διοικηση της ομαδας - και σε μια μεριδα του κοσμου - οποτε δεν ειναι παραξενο οτι καποια στιγμη συντομα θα χωρισουν οι δρομοι μας. Αλλα τα ελεγα και σε προηγουμενα μηνυματα οτι καλο θα ειναι οι δρομοι μας να χωρισουν ομαλα. Να χωρισουμε σα φιλοι. Γιατι θα ειναι κριμα ο προπονητης που εφερε Ευρωπαικο στο τελος να φυγει με τις κλωτσιες.
Κριμα για τον Μεντι φυσικα, αλλα και κριμα για την διοικηση να χειριστει το ολο θεμα με αυτον τον τροπο γιατι απλα θα κανει κακο στον επομενο προπονητη ο οποιος θα βρει πολλους "εχθρους" αναμεσα στους οπαδους της ομαδας, περισσοτερο απο αντιδραση παρα για οτιδηποτε αλλο. Η ομαδα φωναζει εδω και καιρο οτι χρειαζεται αλλαγη μαεστρου.
Ο Μεντι δε θα αλλαξει τους τροπους του στα 65, και καλα θα κανει. Αυτος ηταν οταν ηρθε, αυτος συνεχιζει να ειναι και σημερα. Πρεσβευει ενα συγκεκριμενο ποδοσφαιρο το οποιο πρφανως δεν αρεσει πλεον στον Μαρινακη και τη διοικηση της ομαδας - και σε μια μεριδα του κοσμου - οποτε δεν ειναι παραξενο οτι καποια στιγμη συντομα θα χωρισουν οι δρομοι μας. Αλλα τα ελεγα και σε προηγουμενα μηνυματα οτι καλο θα ειναι οι δρομοι μας να χωρισουν ομαλα. Να χωρισουμε σα φιλοι. Γιατι θα ειναι κριμα ο προπονητης που εφερε Ευρωπαικο στο τελος να φυγει με τις κλωτσιες.
Κριμα για τον Μεντι φυσικα, αλλα και κριμα για την διοικηση να χειριστει το ολο θεμα με αυτον τον τροπο γιατι απλα θα κανει κακο στον επομενο προπονητη ο οποιος θα βρει πολλους "εχθρους" αναμεσα στους οπαδους της ομαδας, περισσοτερο απο αντιδραση παρα για οτιδηποτε αλλο. Η ομαδα φωναζει εδω και καιρο οτι χρειαζεται αλλαγη μαεστρου.
Προπονητής της εξέδρας
-
stamataggelos
- newbie
OK!! Thanks for the clarification!Rower wrote: Wed Sep 09, 2026 12:34 pmΕγινε μια συναντηση μεταξυ προεδρου και προπονητη και προφανως συμφωνησαν καποια πραγματα που κανενας δεν ξερει τι ακριβως συμφωνησαν και τι υποσχεθηκε να κανει ο καθενας.stamataggelos wrote: Wed Sep 09, 2026 12:18 pm Κάπου κάτι χάνω...
Ο πρόεδρος δεν τον ανανέωσε και εμφατικά μετά από συνάντηση που όλοι τον είχαν για φεύγα, βγήκε και είπε ότι μένει και συνεχίζουν μαζί και τον στηρίζει με μεταγραφάρες;;; Τώρα έχει πάρει απόφαση ότι θα τον διώξει;
Και πλακώνονται και οι δικοι μας στις κερκίδες για να μην υπάρχουν φωνές υποστήριξης;; Τι γίνεται ρε παιδιά; Πότε έγιναν όλα αυτά; Χάνω επεισόδια!
Απο εκεινη την ημερα εγιναν καποιες ηχηρες μεταγραφες στα πλαισια στηριξης στον προπονητη. Κανενας ομως δεν ξερει τι δεσμευτηκαν να κανουν.
Ο καθενας βγαινει απο εκει και περα και λεει το μακρυ και το κοντο του χωρις να ξερει τι εχει ειπωθει, τι εχει συμφωνηθει, ειτε βλεπει τα παιχνιδια της ομαδας και τι γινεται στο γηπεδο ειτε οχι.
Και εγω εχω ακουσει στο γηπεδο πολλους να βριζουν τον Μαρινακη αλλα δεν το κανω θεμα ουτε λεω οτι ειναι εγκαθετοι επειδη του ζητησαν χαρες που δεν τις εκανε, ουτε οτι μπορει να ειναι καθοδηγουμενοι απο καποιον πολιτικο χωρο.
Συνεπώς, τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα. Γιατί τόσος ντόρος; Την 7 τι μύγα την τσίμπησε; Τι είδε δηλαδή που δεν είχε δει και δεν της άρεσε;
Περιμένουμε με τόσους νέους παίχτες να βγάλει πάλι θέαμα και ουσία ο προπονητής; Ξέρουμε τι προπονητή έχουμε και τι μπορεί να προσφέρει. Οι διαρροές από τους @ρχιδάδες τους δημοσιογράφους δε βοηθάνε και μόνο υποκεινούμενες μπορούν να θεωρηθούν. Το έχω γράψει και παλιά για κάποιους, είναι εχθροί της ομάδας και ας υψώνουν λάβαρα. Πρώτοι στις επαναστάσεις και τις ανταρσίες οι σκατιάδες. Αυτή τη στιγμή όποιος είναι φίλος της ομάδας στηρίζει και κάνει υπομονή. Ούτε γιούχες ούτε τίποτα. Αλλιώς θα πέσουμε μόνοι μας μέσα στον λάκκο.
Γιατί πρέπει μια ζωή να παίρνουμε πλευρές και να διχάζουμε δεν το έχω καταλάβει. Προσωπικά, δε μου αρέσει το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα. Δεν έχω συνηθίσει αυτό το στυλ, το βαριέμαι. Είμαι κατά της απομάκρυνσης του προπονητή όμως. Εχουμε τον συγκεκριμένο άνθρωπο στο τιμόνι, αυτόν θα στηρίξω και για εμένα θα κριθεί στα σημαντικά που έρχονται.
Ολα πήγαν στην άβυσσο για ένα πουκάμισο αδειανό, για μιαν Ελένη.