Eννοειται οτι εμεις σαν οπαδοι πρεπει να στηριζουμε την ομαδα και οι γιουχες προς οποιαδηποτε κατευθυνση και αντιαισθητικες ειναι και δεν βοηθανε.stamataggelos wrote: Wed Sep 09, 2026 3:05 pmOK!! Thanks for the clarification!Rower wrote: Wed Sep 09, 2026 12:34 pmΕγινε μια συναντηση μεταξυ προεδρου και προπονητη και προφανως συμφωνησαν καποια πραγματα που κανενας δεν ξερει τι ακριβως συμφωνησαν και τι υποσχεθηκε να κανει ο καθενας.stamataggelos wrote: Wed Sep 09, 2026 12:18 pm Κάπου κάτι χάνω...
Ο πρόεδρος δεν τον ανανέωσε και εμφατικά μετά από συνάντηση που όλοι τον είχαν για φεύγα, βγήκε και είπε ότι μένει και συνεχίζουν μαζί και τον στηρίζει με μεταγραφάρες;;; Τώρα έχει πάρει απόφαση ότι θα τον διώξει;
Και πλακώνονται και οι δικοι μας στις κερκίδες για να μην υπάρχουν φωνές υποστήριξης;; Τι γίνεται ρε παιδιά; Πότε έγιναν όλα αυτά; Χάνω επεισόδια!
Απο εκεινη την ημερα εγιναν καποιες ηχηρες μεταγραφες στα πλαισια στηριξης στον προπονητη. Κανενας ομως δεν ξερει τι δεσμευτηκαν να κανουν.
Ο καθενας βγαινει απο εκει και περα και λεει το μακρυ και το κοντο του χωρις να ξερει τι εχει ειπωθει, τι εχει συμφωνηθει, ειτε βλεπει τα παιχνιδια της ομαδας και τι γινεται στο γηπεδο ειτε οχι.
Και εγω εχω ακουσει στο γηπεδο πολλους να βριζουν τον Μαρινακη αλλα δεν το κανω θεμα ουτε λεω οτι ειναι εγκαθετοι επειδη του ζητησαν χαρες που δεν τις εκανε, ουτε οτι μπορει να ειναι καθοδηγουμενοι απο καποιον πολιτικο χωρο.
Συνεπώς, τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα. Γιατί τόσος ντόρος; Την 7 τι μύγα την τσίμπησε; Τι είδε δηλαδή που δεν είχε δει και δεν της άρεσε;
Περιμένουμε με τόσους νέους παίχτες να βγάλει πάλι θέαμα και ουσία ο προπονητής; Ξέρουμε τι προπονητή έχουμε και τι μπορεί να προσφέρει. Οι διαρροές από τους @ρχιδάδες τους δημοσιογράφους δε βοηθάνε και μόνο υποκεινούμενες μπορούν να θεωρηθούν. Το έχω γράψει και παλιά για κάποιους, είναι εχθροί της ομάδας και ας υψώνουν λάβαρα. Πρώτοι στις επαναστάσεις και τις ανταρσίες οι σκατιάδες. Αυτή τη στιγμή όποιος είναι φίλος της ομάδας στηρίζει και κάνει υπομονή. Ούτε γιούχες ούτε τίποτα. Αλλιώς θα πέσουμε μόνοι μας μέσα στον λάκκο.
Γιατί πρέπει μια ζωή να παίρνουμε πλευρές και να διχάζουμε δεν το έχω καταλάβει. Προσωπικά, δε μου αρέσει το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα. Δεν έχω συνηθίσει αυτό το στυλ, το βαριέμαι. Είμαι κατά της απομάκρυνσης του προπονητή όμως. Εχουμε τον συγκεκριμένο άνθρωπο στο τιμόνι, αυτόν θα στηρίξω και για εμένα θα κριθεί στα σημαντικά που έρχονται.
Η διοικηση εν προκειμενω ειναι σε πιο δυσκολη κατατσταση απο αποιονδηποτε αλλο. Αν προχωρησει σε αντικατασταση του προπονητη θα κατηγορηθει απο μια μεριδα οπαδων, αν τον κρατησει και δεν παει καλα η ομαδα θα κατηγορηθει απο μια αλλη οτι δεν εκανε τιποτα,
Σε καθε περιπτωση η διοικηση εχει την ευθυνη για οτι κανει η οτι δεν κανει και οχι οι οπαδοι ειτε ανηκουν σε οργανωμενους ειτε οχι.